Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012

Κέρκυρα: Συλλήψεις αλλοδαπών για την πάταξη του παραεμπορίου

Στο πλαίσιο ελέγχων που πραγματοποιήθηκαν από μικτά συνεργεία ελέγχων, το τελευταίο χρονικό διάστημα.. αποτελούμενα από αστυνομικούς διαφόρων Υπηρεσιών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, της Δημοτικής Αστυνομίας και του Σ.Δ.Ο.Ε., εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικές περιπτώσεις αλλοδαποί πλανόδιοι μικροπωλητές για μεταφορά και κατοχή εμπορευμάτων παρεμπορίου.


Στην πρώτη περίπτωση στον Ύψο Κέρκυρας, τρεις αλλοδαποί πλανόδιοι πωλητές οι οποίοι διέθεταν προς πώληση γυαλιά ηλίου, ρολόγια, βραχιόλια και άλλα αντικείμενα στερούμενοι σχετικής άδειας. Σε βάρους τους βεβαιώθηκαν από την Δημοτική Αστυνομία πρόστιμα ύψους 3.000 ευρώ και τα προϊόντα κατασχέθηκαν.

ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.grΣτην δεύτερη περίπτωση στην Κέρκυρα, δύο αλλοδαποί μικροπωλητές οι οποίοι όπως διαπιστώθηκε από υπαλλήλους του Σ.Δ.Ο.Ε., μετέφεραν με τα οχήματα τους προϊόντα στερούμενοι φορολογικών στοιχείων. Παράλληλα τους επιβλήθηκαν διοικητικές κυρώσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας από το Τμήμα Τροχαίας Κέρκυρας

Στην τρίτη περίπτωση αλλοδαπός σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Κέρκυρας για κατοχή και διάθεση πλαστών ψηφιακών δίσκων ( cd - dvd ).