Τρίτη 10 Ιουλίου 2012

ΚΥΚΛΩΜΑ ΑΛΒΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΦΟΡΕΩΝ ΑΛΩΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΚΟΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΧΩΡΑ ΤΗΣ.. το κράτος ΑΦΑΝΤΟ

Είναι κοινό μυστικό το θρασύτατο παράνομο κύκλωμα των Αλβανών λαθρομεταφορέων που δρα ανεξέλεγκτα σε ολόκληρη  την ακριτική περιοχή. 

Τα πλοκάμια της φτάνουν ακόμα και στα Γιάννενα και όπου άλλου χρειαστεί. Οι Αλβανοί λαθρομεταφορείς εδώ και καιρό αφού δρουν παράνομα και ανεξέλεγκτα, έχουν απλώσει τα πλοκάμια της δράσης τους σε κάθε μήκος και πλάτος ολόκληρης της περιοχής. 

Το παράνομο ακάλυπτο κύκλωμα των Αλβανών λαθρομεταφορεών προκαλεί  έντονα την τοπική κοινωνία.  Στήνονται στους συνοριακούς σταθμούς της Μερτσιανης και Κακαβιάς και μεταφέρουν  Αλβανούς ακόμα και γέροντες απο και σε διάφορα χωριά με πολύ χαμηλό αντίτιμο , με αυτοκίνητα που φέρουν αλβανικές πινακίδες, όπου τους  ζητηθεί χωρίς κανέναν απολύτως φόβο νομικού ελέγχου. 

Δρουν ακόμη και μέσα στην κεντρική πλατεία της Κόνιτσας...

Το ζήτημα αυτό απασχολεί έντονα τους κατοίκους αλλά και τους επαγγελματίες της Κόνιτσας αφου κάνεις δεν ξέρει ποιους μεταφέρουν, τί μεταφέρουν και που καταλήγουν αυτές οι παράνομες μεταφορές  προσώπων και πραγμάτων. Στην Κόνιτσα το θέμα των παράνομων μεταφορών είναι καζάνι που βράζει, διότι κάνεις δεν αναλαμβάνει ευθύνη να προστατεύσει τους επαγγελματίες Κονιτσιώτες ταξιτζήδες αλλά και κατοίκους του Δήμου Κονίτσης Ιωαννίνων.

iasonmpimpos.blogspot.gr