Κυριακή 1 Ιουλίου 2012

Διανομέας όπλων: "Έτσι πουλάμε καλάσνικοφ σε συμμορίες στην Ελλάδα"

Σε φορτηγά με αγελάδες μπαίνουν στη χώρα μας τα φονικά καλάσνικοφ. Διαβάστε την αποκαλυπτική συνέντευξη διανομέα όπλων στη χώρα μας. Τα 600.000 αυτόματα, οι χίλιες σφαίρες θανάτου που περνούν τα σύνορα και οι "καβάτζες" στην Αθήνα


Συγκλονιστικά στοιχεία για την άφιξη των καλάσνικοφ στην Αθήνα που οπλίζουν τους αδίστακτους κακοποιούς, οι οποίοι εισβάλουν σε σπίτια και σκορπούν τον τρόμο σε κατοίκους, δίνει μεταφορέας και διανομέας όπλων στη χώρα μας.

Με συνέντευξη του στο "Κυριακάτικο Βήμα" ο μεταφορέας όπλων στη χώρα μας υποστηρίζει:
"Φέρνουμε καλάσνικοφ από την Αλβανία μαζί με διάφορα προϊόντα, αλλά συνήθως σε φορτηγά με αγελάδες, βόδια και μοσχάρια, προκειμένου να είναι δύσκολο στους αστυνομικούς στη χώρα σας να τα βρουν. 

Οι πιο πολλοί φοβούνται τα στοιβαγμένα αγριεμένα μοσχάρια και δεν κάνουν έλεγχο.
Στην Αθήνα υπάρχουν τουλάχιστον 1.000 καβάτζες με καλάσνικοφ και άλλα όπλα, που τα μοιράζουμε σε μικρές παρτίδες.

Τα πτυσσόμενα καλάσνικοφ τα πουλάμε περίπου 1.500 ευρώ μαζί με δύο γεμιστήρες που έχουν 60 σφαίρες.  Ακόμη μεγάλο σουξέ έχουν οι κυκλικοί γεμιστήρες των 100 σφαιρών για να ρίχνουν αδιάλειπτα κατά των αστυνομικών, τους οποίους τους πουλάμε 500 ευρώ, χωρίς τις σφαίρες.

Μεγάλη πέραση έχουν οι κινέζικες σφαίρες, οι οποίες έχουν τη δυνατότητα διάτρησης όχι μόνο των αλεξίσφαιρων γιλέκων των αστυνομικών, αλλά και των περιπολικών της ΕΛ.ΑΣ. Αυτές τις πουλάμε 5 ευρώ τη μία, ενώ τις κανονικές μόνο ένα ευρώ.

Στην Ελλάδα κυκλοφορούν περί τα 600.000 αυτόματα πολλών προελεύσεων. Πρέπει να καταλάβετε ότι η ζήτησή τους αυξάνεται λόγω της παρουσίας πολλών αστυνομικών και των περιπολιών της ομάδας ΔΙΑΣ.

Όλοι πλέον θεωρούν βέβαιη κάποια στιγμή τη σύγκρουση με αστυνομικούς και γι'αυτό ψάχνουν και εξοπλίζονται με βαριά όπλα. Ακόμη και όταν είναι να κάνουν ληστείες σε μικρά σπίτια ή καταστήματα, κουβαλούν καλάσνικοφ, ακόμη και αν γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν θα χρειαστεί να χρησιμοποιηθούν. Όμως φοβούνται ότι μπορεί να έρθουν αντιμέτωποι με αστυνομικούς. Όλοι ετοιμάζονται για τις μάχες στο δρόμο". 

Με τα λόγια αυτά ο μεταφορέας όπλων ολοκληρώνει την αποκλειστική του συνέντευξη στο "Βήμα της Κυριακής".
Να σημειωθεί ότι την τελευταία διετία στην Ελλάδα έχουν εξαρθρωθεί περισσότερες από 40 συμμορίες αλλοδαπών με καλάσνικοφ και εκτιμάται ότι υπάρχουν τουλάχιστον άλλες 15 - 20 πάνοπλες συμμορίες που συνεχίζουν ανενόχλητες το έργο τους.

Και ο αριθμός αυτό καθημερινά αυξάνεται δραματικά.
Κάθε χρόνο υπολογίζεται ότι διαπράττονται περίπου 7.000 ληστείες, ενώ καθημερινά περίπου 20, με την Ελλάδα να αποτελεί γενικότερο παγκόσμιο φαινόμενο στη διακίνηση όπλων. "Η Ελλάδα είναι η χώρα των καλάσνικοφ", εξομολογείται ο διανομέας στην κυριακάτικη εφημερίδα.