Πέμπτη 19 Ιουλίου 2012

Άγρια δολοφονία στον Άγιο Παντελεήμονα.Νεαρή αλλοδαπή πίσω από την άγρια δολοφονία;

 Άλλος ενας Έλληνας νεκρος στον Αγ. Παντελεήμονα...

Ένα φρικτό έγκλημα αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα στην οδό ΠάτμουΟι αστυνομικοί ενημερώθηκαν πως ένας ηλικιωμένος άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε μια λίμνη αίματος μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες τον άτυχο 81χρονο εντόπισε νεκρό συγγενικό του πρόσωπο. Ο άτυχος άνδρας έχει ένα τραύμα στην κοιλιά.

Οι αστυνομικοί περιμένουν την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή για τις συνθήκες θανάτου του 81χρονου, ωστόσο μιλούν ξεκάθαρα για έγκλημα..

Στην οικιακή βοηθό του άτυχου 81χρονου στρέφονται σύμφωνα με πληροφορίες οι έρευνες. Το έγκλημα αποκαλύφθηκε πριν μερικές ώρες.


“Δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή” λένε οι περίοικοι στο Newsit. Την ίδια μέρα, συμπληρώνουν, κάποιοι είδαν την οικιακή βοηθό να φεύγει από το σπίτι κρατώντας βαλίτσες. Κάποιοι λένε ότι έμοιαζε αναστατωμένη.

Η πληροφορία αυτή οδήγησε τους γείτονες στο συμπέρασμα ότι η νεαρή οικιακή βοηθός ίσως σχετίζεται με το έγκλημα.




Οι αστυνομικοί δεν βρήκαν ίχνη παραβίασης στην πόρτα ή τα παράθυρα του διαμερίσματος και έτσι οι υποψίες ενισχύθηκαν.

Από το χώρο λείπουν διάφορα αντικείμενα και έτσι υπάρχει ανοιχτό το ενδεχόμενο το κίνητρο να ήταν η ληστεία.

Οι γείτονες του άτυχου 81χρονου που έμενε μόνος στο διαμέρισμα της οδού Πάτμου ανησύχησαν. Οι ημέρες περνούσαν και δεν έδινε σημεία ζωής. Δεν πήγε το μυαλό τους στο κακό μέχρι που άρχισε να αναδύεται από το διαμέρισμα μια έντονη δυσοσμία.

Χθες ειδοποίησαν την κόρη του άτυχου άνδρα. Την ενημέρωσαν για την κατάσταση και εκείνη πήγε τα μεσάνυχτα να δει τι συμβαίνει.