Σάββατο, 21 Ιουλίου 2012

Ρέθυμνο: Οι Αλβανοί χασισοκαλλιεργητές άνοιξαν ''πυρ'' σε αστυνομικούς για να αποφύγουν την σύλληψη!

Άγρια συμπλοκή με έναν τραυματία, που μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο - Αστυνομικοί ''χτενίζουν'' την ευρύτερη περιοχή για να εντοπίσουν τον ''εγκέφαλο'' που κατάφερε να διαφύγει.

 

Η συμπλοκή σημειώθηκε το πρωί μεταξύ αστυνομικών και χασισοκαλλιεργητών στην περιοχή μεταξύ των χωριών Ρούστικα και Παλαίλιμνος στο Ρέθυμνο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικοί των ΤΑΕ, της Διώξης Ναρκωτικών και της Ασφαλείας Ρεθύμνου, στα πλαίσια ερευνών στην περιοχή εντόπισαν τη φυτεία, με πάνω από 500 χασισόδεντρα.

Πλησιάζοντας βρέθηκαν τετ - α - τετ με δύο άντρες, αλβανικής καταγωγής. Στη θέα των αστυνομικών ο ένας εκ των δύο άνοιξε πυρ εναντίον των αστυνομικών, οι οποίοι αντέδρασαν ανταποδίδοντας τα πυρά.

ΦΩΤΟ από astynomia.gr
ΦΩΤΟ από astynomia.gr

Σαν αποτέλεσμα ο ένας εκ των δύο χασισοκαλλιεργητών τραυματίστηκε σοβαρά στο πόδι και σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος κατάφερε να διαφύγει.

Οι αστυνομικές αρχές έχουν στήσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του χτενίζοντας στην κυριολεξία την ευρύτερη περιοχή.