Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΙΧ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΤΡΟΦΟ ΤΗΣ..! Οι ομοεθνείς του διέδιδαν ότι τον έδειραν χρυσαυγήτες!

ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΜΠΟΥΚΑΡΕ ΣΕ ΙΧ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΨΕΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ & ΞΥΛΟΚΟΠΗΘΗΚΕ ΜΟΛΙΣ ΤON EΙΔΑΝ!
Τραγικό: Οι ομοεθνείς του διέδιδαν ότι τον έδειραν χρυσαυγήτες!

Το νόμο στα χέρια τους καλούνται να πάρουν οι κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών, αφού καθημερινές είναι πλέον οι ληστείες κυριολεκτικά απ’όλες τις φυλές τους κόσμου!


Το νόμο στα χέρια τους καλούνται να πάρουν οι κάτοικοι του Δήμου Αχαρνών, αφού καθημερινές είναι πλέον οι ληστείες κυριολεκτικά απ’όλες τις φυλές τους κόσμου! Εικόνες που συγκλονίζουν ήταν αυτές που αντικρίσαμε σήμερα το μεσημέρι, λίγο μετά τις 12, όταν ένας άντρας γρονθοκοπούσε έναν Πακιστανό.


Ο λόγος που οδήγησε τον νεαρό άντρα να προβεί σε αυτή την πράξη ήταν πως ο Πακιστανός λαθρομετανάστης δεν ήταν και τόσο «θύμα» αφού λίγα δευτερόλεπτα πριν είχε επιτεθεί στην σύντροφο του νεαρού που τον περίμενε στο σταθμευμένο ΙΧ αυτοκίνητό τους για να την κλέψει! 


Η εικόνα, όπως περιέγραψαν μάρτυρες ήταν σοκαριστική, καθώς η κοπέλα είχε «άγιο», αφού ο πακιστανός άντρας μπούκαρε από το ανοιχτό παράθυρο με αποτέλεσμα να εγκλωβίσει την κοπέλα. Οι φωνές της ακούστηκαν στο σημείο που ήταν ο σύντροφος της ο οποίος έτρεξε για να την σώσει χτυπώντας τον Πακιστανό στο πρόσωπο. Στο σημείο ήταν αρκετός κόσμος, αφού λίγε μέτρα πιο κάτω λειτουργούσε η λαϊκή αγορά, επί της Αγ. Τριάδος.


Όμως, το ακόμη πιο άσχημο στην όλη υπόθεση είναι το γεγονός πως μέσα σε λίγα λεπτά συγκεντρώθηκαν στο σημείο ομοεθνείς του δράστη που διέδιδαν πως τον είχαν χτυπήσει μέλη της Χρυσής Αυγής, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να τον κάνουν και ήρωα!!! Περιπολικό της Αστυνομίας έφτασε στο σημείο και πήρε τους δύο άντρες στο Α.Τ. Αχαρνών.


Να σημειώσουμε τέλος πως τα περιστατικά επιθέσεων από αλλοδαπούς στο Δήμο Αχαρνών με στόχο τη ληστεία έχουν αυξηθεί και θύματα είναι τις περισσότερες φορές γυναίκες...


acharnorama.gr