Παρασκευή 13 Ιουλίου 2012

ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΣΤΗ ΣΟΥΡΠΗ ΤΗΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

Συνελήφθη στη Νova Ζagora Βουλγαρίας, ένας 30χρονος Βούλγαρος, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε Ευρωπαϊκό Ένταλμα Σύλληψης της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας, για ανθρωποκτονία από πρόθεση και ληστεία κατά συναυτουργία και κατά συρροή.

Ο συλληφθείς από κοινού με δύο ομοεθνείς του, ηλικίας 38 και 43 ετών, στις 18 Οκτωβρίου 2010 στη Σούρπη Μαγνησίας, είχαν διαπράξει ανθρωποκτονία και ληστεία σε βάρος 68χρονου Ιταλού.

Όπως αναφέρει το trikalanews.gr, την επόμενη ημέρα είχε δηλωθεί η εξαφάνισή του στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού από φιλικά πρόσωπα του θύματος. Από τα στοιχεία της αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι οι 3 Βούλγαροι ενεργώντας από κοινού, με σκοπό την ληστεία, τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή του Δήμου Σούρπης, όπου του επιτέθηκαν με γροθιές, κλοτσιές και πέτρες, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Σε βάρος τους είχαν εκδοθεί εντάλματα σύλληψης, ενώ στις 27 Μαρτίου 2011 εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν στη Σούρπη Μαγνησίας οι δύο συνεργάτες του 30χρονου οι οποίοι παραμένουν προφυλακισμένοι.