Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Αλλοδαπός την σάπισε στο ξύλο..τράβηξε μαχαίρι, και της πήρε όλες τις εισπράξεις του περιπτέρου της ..

https://encrypted-tbn3.google.com/images?q=tbn:ANd9GcQGnxjMGfY8z9H7P7QZSjA79wuN5eSgw6n1DusaqnNPC7_pGbCSΣάλος στα Γιάννενα με την σκληρή και αδίστακτη εγκληματικότητα απο εναν ακόμα κακόμοιρο οικονομικό λαθρομετανάστη. 

Συγκεκριμένα στην περιοχή των σεισμοπλήκτων, στις 29/6,  λαθροεισβολέας με άγριες διαθέσεις, μπούκαρε μεσάνυχτα απο την πίσω μεριά  περιπτέρου δίπλα στο σουπερμάρκετ Μασούτης..

Η γυναίκα που βρισκότανε μέσα εκείνη την ώρα δεν αντιλήφθηκε το αδίστακτο εγκληματικό στοιχείο, ετσι  αστραπιαία και απο πίσω βουτώντας την  απτην πλάτη (μέσα στο περίπτερο) την γύριζε χτυπόντας την  με μανία γροθιές στο κεφαλι, την πέταξε έξω απο το περίπτερο.. και  συνέχισε να της ρίχνει κλωτσιές όπου και την σάπισε το ξύλο.. τέλος για να την τρομοκρατήσει ακόμα περισσότερο ώστε να  την ακινητοποίηση, τράβηξε  μαχαίρι και της το έβαλε στο λαιμό.. έτσι μπήκε στο περίπτερο, άρπαξε όλες τις εισπράξεις και φεύγοντας την ξανάκλώτσησε και εξαφανίστηκε...

Το άγριο αυτο περιστατικό εχει σοκάρει την τοπική κοινωνία, και δεκάδες περιπτεράδες σε πολλές γειτονιές τις πόλης...

Εδώ πρέπει να τονίσουμε οτι το περιστατικό δεν ακούστηκε (θάφτηκε) στα Γιάννενα, και επίσης μας κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση πως και γιατί  δεν γράφτηκε πουθενά αυτές τις μέρες... Η κυρία του περιπτέρου όπως μας ειπε η ίδια το περιστατικό έγινε εδώ και λίγες μέρες, και κανείς αρμόδιος φορέας δεν την ενόχλησε να την ρωτήσει τι ακριβώς της συνέβη εκείνο το βράδυ.. η συμπαθέστατη κυρία Φ.Τ και γιαγιά.. βλέπει εφιάλτες στον ύπνο της, ενω έχει αφόρητους πόνους σε ολόκληρο το σώμα της, και στην κυριολεξία βρίσκεται σε απόγνωση αφου το περιστατικό που της συνέβη της εχει προκαλέσει τρομερό ψυχολογικό σόκ..