Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

Απαράδεκτες καταστάσεις έξω από την έδρα της διεύθυνσης αλλοδαπών . Οργανωμένο σχέδιο ταραχών.

Σκηνές που θυμίζουν όχι απλά τρίτο αλλά τέταρτο κόσμο εκτυλίσσονται καθημερινά έξω από την έδρα της διεύθυνσης αλλοδαπών Αττικής... (ΔΑΑ), στην Π. Ράλλη με το κράτος να απουσιάζει χαρακτηριστικά αφήνοντας όλη την περιοχή στο έλεος των λαθροεισβολέων, οι οποίοι καταθέτουν αιτήσεις για χορήγηση "πολιτικού" ασύλου.

Απαράδεκτες καταστάσεις που η πολιτεία αδυνατεί να αντιμετωπίσει λόγω ανικανότητας, εγκληματικής αδιαφορίας και έλλειψης πολιτικής.

Το τελευταίο σοβαρότατο περιστατικό που σημειώθηκε στις 25 Μαΐου με τον σοβαρότατο τραυματισμό αστυνομικού από λαθρομετανάστες –νοσηλεύεται στο 401 ΓΣΝ σε πολύ άσχημη κατάσταση-κατέδειξε το άθλιο της κατάστασης που επικρατεί έξω από την ΔΑΑ.

Αφορμή υποτίθεται ότι ήταν συμπλοκές μεταξύ αλλοδαπών στη σειρά για την υποβολή της αίτησης, τα ευρήματα όμως της Αστυνομίας δείχνουν ότι τα επεισόδια ήταν προετοιμασμένα.

Πιο συγκεκριμένα οι αστυνομικοί περισυνέλλεξαν εφτά φιάλες μπύρας με εύφλεκτο υγρό –κοκτέιλ μολότοφ- 52 ξύλινους λοστούς, ένα σκεπάρνι και πέτρες. Είναι δυνατόν οι αλλοδαποί που περιμένουν για τη χορήγηση πολιτικού ασύλου να έχουν συγκεντρωμένα όπλα που παραπέμπουν σε αντάρτικο πόλεων και αναταραχές;

Που αλλού στον κόσμο συμβαίνουν αυτά τα πράγματα; Σε πια πρωτεύουσα όχι της Ευρώπης –γιατί μόνο Ευρώπη δεν είμαστε- αλλά της Αφρικής υπάρχει αυτό το απαράδεκτο καθεστώς της ασυδοσίας στην απώλεια Εθνικής κυριαρχίας από τα εκατομμύρια των αλλοδαπών εισβολέων; Πουθενά.

Και όμως εδώ με μια ανάπηρη πολιτική ηγεσία –όποτε αυτή υπάρχει- και μια αριστερή προπαγάνδα η οποία λίγο έως πολύ όλα αυτά τα χαρακτηρίζει περίπου φυσιολογικά, έχει καταλυθεί κάθε έννοια κράτους, κάθε έννοια ασφάλειας για τον Έλληνα.

Και η κατάσταση βέβαια μόνο ελπιδοφόρα δεν φαίνεται. Πέρυσι το πρώτο τετράμηνο είχαν συλληφθεί για παράνομη είσοδο στη «χώρα» 21.932 άτομα, και παρά όλη το θόρυβο γύρω από τη μάστιγα της λαθρομετανάστευσης και τους φράκτες -που δε γίνονται- «καταφέραμε» να ανεβάσουμε τον αριθμό αυτό το 2012 στους 26.737 λαθροεισβολείς, ενώ παράλληλα 18 Έλληνες έχουν μαχαιρωθεί, στραγγαλιστεί, χτυπηθεί μέχρι τέλους βρίσκοντας το θάνατο από αλλοδαπούς από τις αρχές του 2012. Εάν αυτός δεν είναι ο ορισμός του μαζοχισμού τότε τι μπορεί να είναι;

Ένα μεγάλο "μπράβο" σε όλους μας!

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr