Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Άδειασε επιτέλους η Πειραϊκή Πατραϊκή από τους λαθρομετανάστες

Δικαιώθηκε ο αγώνας των κατοίκων. 


Λίγο μετά τις 11:00 η Αστυνομία της Πάτρας και ο ΟΛΠΑ απομάκρυνε τους λαθρομετανάστες που είχαν μετατρέψει τις παλιές εγκαταστάσεις της Πειραϊκής - Πατραϊκής σε υγειονομική βόμβα και κυρίως σε άντρο εγκληματικότητας, ενώ έχουν ενταθεί οι περιπολίες στην περιοχή, ώστε να αποκατασταθεί το αίσθημα της ασφάλειας. 

Η Χρυσή Αυγή στάθηκε συντεταγμένα από την πρώτη στιγμή δίπλα στους κατοίκους με αρκετά μέλη της, τα οποία ζουν στην δοκιμαζόμενη περιοχή. Ο ολονύχτιος αγώνας των κατοίκων να διώξουν τους λαθρομετανάστες από την περιοχή τους, τελικά δικαιώθηκε!

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και πριν τρία χρόνια στο κτίριο του Εφετείου στην Ομόνοια όπου πρώτα η Χρυσή Αρχή πρωτοστάτησε στον καθαρισμό της περιοχής και μετά ανέλαβαν οι επίσημες Αρχές να ολοκληρώσουν το έργο και να σφραγίσουν το κτίριο. 

Οι Έλληνες Εθνικιστές θα παραμένουν πάντα δίπλα στους Έλληνες που υποφέρουν μέχρι την τελική νίκη, καθώς αυτή είναι η προτεραιότητά μας κι όχι τα κοινοβολευτικά έδρανα.

ΣΧΟΛΙΟ : ΔΛΔ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΑΘΩΕΣ ΖΩΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Η "ΠΟΛΙΤΕΙΑ" ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΗΣ? ΤΕΤΟΙΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ. ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΑΓΥΡΙΣΤΟΥ..