Δευτέρα, 28 Μαΐου 2012

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΕΩΡΓΙΑΝΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ... ΠΩΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΜΕΣΩ ΚΑΜΕΡΑΣ Ο ΓΙΟΣ ΘΥΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Σε απευθείας μετάδοση παρακολούθησε την εισβολή, αλλά και τη σύλληψη τριών αδίστακτων αλλοδαπών κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι της ηλικιωμένης μητέρας του, επιχειρηματίας των νοτίων προαστίων.

Η επ' αυτοφώρω σύλληψη των δραστών εντός του διαμερίσματος στην Κυψέλη βοήθησε τις Αρχές να διαλευκάνουν την πλούσια δράση πολυμελούς συμμορίας Γεωργιανών διαρρηκτών.

Ο επιχειρηματίας είχε βάλει κάμερες στο διαμέρισμα της μητέρας του και - σύμφωνα με τη Δημοκρατία- παρακολουθούσε από μόνιτορ που διέθετε στην πολυτελή κατοικία του, στη Βουλιαγμένη, όλες τις κινήσεις της ηλικιωμένης γυναίκας.

Το απόγευμα της 16ης Μαϊου είδε ξαφνικά από το κλειστό κύκλωμα τρεις αγνώστους να εισβάλουν στο διαμέρισμα και να ακινητοποιούν με όπλο τη μητέρα του.

Χωρίς δεύτερη σκέψη, τηλεφώνησε στο κέντρο επιχειρήσεων της Αμεσης Δράσης. Με την αγωνία στο κατακόρυφο, καθώς έβλεπε τη μητέρα του να απειλείται, περίμενε τη στιγμή που οι αστυνομικοί θα έφταναν στην οδό Μεγίστης στην Κυψέλη.

Η κινητοποίηση των μοτοσικλετιστών της ομάδας Ζ ήταν άμεση. Χωρίς να τους αντιληφθούν οι δράστες, έζωσαν την πολυκατοικία ώστε να μην μπορέσουν να διαφύγουν. Αφού τους εγκλώβισαν στο διαμέρισμα, τους ζήτησαν να παραδοθούν. Οι Γεωργιανοί κατάλαβαν ότι δεν μπορούσαν να κάνουν διαφορετικά και παραδόθηκαν. 
enikos.gr