Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Σενεγαλέζος λαθρομετανάστης έτρεχε γυμνός στους δρόμους της Ρόδου! (ΦΩΤΟ)

Με το στόμα ανοιχτό έμειναν οι κάτοικοι της περιοχής του Αγίου Νικολάου στη Ρόδο, όταν ένας 30χρονος Σενεγαλέζος έβγαλε όλα τα ρούχα του κι άρχισε να τρέχει στους δρόμους του νησιού!

Σα να μην έφτανε αυτό, ο αλλοδαπός άνδρας μπούκαρε σ’ ένα σπίτι από παράθυρο που βρήκε ανοιχτό.

Όπως αναφέρει το rodiaki.gr, ο ηλικιωμένος ιδιοκτήτης του σπιτιού έπινε καφέ και έβλεπε αμέριμνος τηλεόραση, όταν αντίκρισε τον Σενεγαλέζο λαθρομετανάστη να εισβάλλει από το παράθυρο και να στρογγυλοκάθεται στον καναπέ, ολόγυμνος!

Φυσικά, έξω από το σπίτι συγκεντρώθηκε πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και μικρά παιδιά, παρακολουθώντας άναυδοι το απίστευτο περιστατικό.

Ο δε ιδιοκτήτης του σπιτιού, άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα που είχε στο σπίτι του και βγήκε έξω αλλά ακόμα και τότε ο Σενεγαλέζος δεν έδειξε να πτοείται.

Τελικά, κατέφθασε η αστυνομία και τον συνέλαβε επιτόπου, ενώ διαπιστώθηκε ότι ο άντρας βρισκόταν σε γενική σύγχυση και πιθανότατα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών ουσιών.

Χαρακτηριστικό της κατάστασής του είναι το στιγμιότυπο με κάτοικο της περιοχής να του δίνει ένα σεντόνι να τυλιχθεί στο επίμαχο σημείο και ο ίδιος να το τοποθετεί στο κεφάλι του!

Σε βάρος του 30χρονου κινήθηκε η προβλεπόμενη από τις διατάξεις του νόμου διαδικασία και κρατείται προκειμένου να προσαχθεί σήμερα ενώπιον του αυτόφωρου δικαστηρίου.
πηγη