Πέμπτη, 17 Μαΐου 2012

ΕΠΕΣΕ ΞΥΛΟ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ... ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ

Ένα πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση συμπλοκής κατοίκων (πιθανότατα) της Αγίας Βαρβάρας με ομάδα αλλοδαπών, από το Πακιστάν.

Όλα συνέβησαν το βράδυ της περασμένης Τρίτης (15-05-2012). Αργά τη νύχτα, τρεις Πακιστανοί, μετέφεραν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου έναν νεαρό ομοεθνή τους ο οποίος είχε υποστεί άγριο ξυλοδαρμό. Γιατροί του νοσοκομείου ειδοποίησαν την αστυνομία και από εκείνη τη στιγμή ξεκίνησε η έρευνα που σε κάθε βήμα, έβρισκε κωλύματα.

Αξιωματικοί της ΕΛΑΣ ενημερώθηκαν από τους αλλοδαπούς ότι είχαν πέσει θύματα ξυλοδαρμού από ντόπιους στην Αγία Βαρβάρα, αλλά πέραν τούτου, τίποτα συγκεκριμένο. Η έρευνα στο χωριό είχε λιγότερα αποτελέσματα. Ο νόμος της σιωπής, σε μία άτυπη «ομερτά», οδήγησε την έρευνα σε ναυάγιο και η αστυνομία, για την ώρα, δεν μπορεί να βρει την άκρη για να ξετυλίξει το κουβάρι του νήματος.

Αξιωματικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εκτιμούν ότι της συμπλοκής, προηγήθηκε άλλο επεισόδιο και στρέφουν τις έρευνές τους προς αυτή την κατεύθυνση. Την ίδια ώρα, οι κάτοικοι της Αγίας Βαρβάρας ζητούν περισσότερη αστυνόμευση καθώς όπως καταγγέλλουν το κακό έχει παραγίνει.

 newsit.gr