Δευτέρα, 21 Μαΐου 2012

Αχαϊα: Νεαρός κατονόμασε τους αλλοδαπούς δολοφόνους του, λίγο πριν ξεψυχήσει!


Συγκλονισμένη η τοπική κοινωνία από τη στυγερή δολοφονία του 29χρονου, από τρεις λαθρομετανάστες.

Άλλος ένας νέος Έλληνας νεκρός απο λαθρομετανάστες και κανείς ΔΕΝ κάνει κάτι..

 

Θέμα λίγων ωρών φαίνεται πως είναι η πλήρης διαλεύκανση της υπόθεσης δολοφονίας του 29χρονου Θαν. Λαζανά τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου στις Ιτιές της Πάτρας από τρείς αλλοδαπούς. (διαβάστε το σχετικό άρθρο)

Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας στην ασφάλεια της Πάτρας ομολόγησε ήδη μετανάστης Αφγανικής καταγωγής που βρίσκεται λαθραία στη χώρα, ενώ θέμα λίγων ωρών είναι η σύλληψη και των δύο άλλων δραστών.

Από την ομολογία του δράστη προέκυψε ότι η συμπολοκή έγινε μετά από παρεξήγηση που προκλήθηκε εκείνη τη στιγμή.

Το θύμα λίγα λεπτά μετά τα χτυπήματα των δραστών και όσο ήταν σε εξέλιξη η μεταφορά του στο νοσοκομείο και για το λίγο διάστημα που είχε επαφή με το περιβάλλον πρόλαβε να ενημερώσει για την ταυτότητα των ατόμων που τον μαχαίρωσαν.

Eν τω μεταξύ, το νόμο στα χέρια τους απειλούν ότι θα πάρουν κάτοικοι των Ιτεών μετά την δολοφονία. Τους φόβους αυτούς επιβεβαίωσε και ο αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας αστυνομικών υπαλλήλων Ελλάδος και μέλος του Δ.Σ. της ένωσης αστυνομικών υπαλλήλων Αχαίας Βασίλης Κωνσταντόπουλος.

Ο κ. Κωνσταντόπουλος μιλώντας στο patrastimes.gr είπε ότι "υπάρχει φόβος να βιώσουμε πρωτόγνωρες και ανεξέλεγχτες καταστάσεις, γιατί είχαμε ένα έγκλημα που ξάφνιασε την περιοχή.  

Στην δολοφονία του άτυχου νέου εμπλέκονται λαθρομετανάστες και αυτό σίγουρα δημιουργεί περίεργα ανακλαστικά στους κατοίκους της περιοχής.

Πρέπει να κάνουμε κάτι συνέχισε ο κ. Κωνσταντόπουλος για να μην πάρει ανεξέλεγχτες διαστάσεις η κατάσταση.