Τετάρτη, 23 Μαΐου 2012

Λαθρομετανάστες Πακιστανοί είχαν ρημάξει τα καλώδια του ΟΣΕ

1 εκατομμύριο ευρώ η ζημιά – Πληρώστε «κορόιδα»!

Συνεχίζεται καθημερινώς και αδιαλείπτως η εγκληματική συμπεριφορά των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών», που έχουν καταλάβει την πατρίδα μας. Σπείρα, λοιπόν, αποτελούμενη από εννέα Πακιστανούς, που είχε ρημάξει στην κυριολεξία τα υπόγεια καλώδια του ΟΣΕ, εξαρθρώθηκε από την αστυνομία στην Βοιωτία.

Οι πέντε συνελήφθησαν, ηλικίας 21,23, 24, 26 και 32 ετών αντιστοίχως (όλοι λαθρομετανάστες), ενώ αναζητούνται οι άλλοι τέσσερις. 

Τους τελευταίους μήνες, τα μέλη της σπείρας είχαν αφαιρέσει συνολικά 6 χιλιόμετρα καλωδίων (για να αφαιρέσουν τον χαλκό που περιείχαν), αξίας περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ!!! 

Τα οποία, εν καιρώ μεγάλης οικονομικής κρίσης, ασφαλώς θα τα πληρώσουμε –μέσω της φορολογίας- εμείς οι… ιθαγενείς! Να τονίσουμε, επίσης, ότι με τις κλοπές των υπογείων καλωδίων κινδύνευσε σοβαρά η ασφάλεια των επιβατών των τραίνων που διέρχονταν από τα συγκεκριμένα σημεία. 

Αλλά, τι σημασία έχει –για το πασοκο-νεοδημοκρατικό κράτος που τους έχει μαζέψει εδώ- η ζωή των Ελλήνων, μπροστά στην επιβίωση των «κακόμοιρων οικονομικών μεταναστών»;