Δευτέρα, 21 Μαρτίου 2011

"Βόμβα η παράνομη μετανάστευση"

 
Αποκαλεί τους παράνομους μετανάστες "βόμβα για την ελληνική κοινωνία".
"Η παράνομη μετανάστευση είναι μια βόμβα στην ελληνική κοινωνία", δηλώνει ο Χρήστος Παπουτσής, ο οποίος ξεκαθαρίζει πως δεν υπάρχουν μαγικές συνταγές για την εξάλειψή της.

Σε συνέντευξη που παραχωρεί στην εφημερίδα "Τύπος της Κυριακής" ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εξαγγέλλει πως έχουν πλέον ολοκληρωθεί οι σχετικές μελέτες και ξεκινά σύντομα η κατασκευή του φράκτη στον Έβρο, ενώ δηλώνει εξοργισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στις υποβαθμισμένες περιοχές του κέντρο της Αθήνας, αποδίδοντας, όμως, ευθύνες και στο Δήμο Αθηναίων.

Στο ζήτημα της τρομοκρατίας ο κ. Παπουτσής εκτιμά πως η "Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς" ίσως να μην είναι μόνο μια ενιαία οργάνωση, ενώ δεν αποκλείει και διασυνδέσεις της τρομοκρατίας με το κοινό ποινικό έγκλημα. Παράλληλα απευθύνει έκκληση στους τρομοκράτες, τους οποίους αποκαλεί "παιδιά", να αφήσουν τα όπλα και να εγκαταλείψουν τον ένοπλο αγώνα.

Όσον αφορά το οργανωμένο έγκλημα, ο κ. Παπουτσής στη συνέντευξή του παραδέχεται πως αυτό εκσυγχρονίζεται και εξοπλίζεται διαρκώς.

ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Η ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΦΛΥΑΡΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΣΤΟ ΝΑΝΟΥΡΙΣΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ "ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ" ΑΣ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΣΤΙ ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ  (κάντε κλικ στα παρακλατω λινκς)

ΤΟ ΟΡΘΙΟ "ΠΡΟΒΑΤΟ" ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ Αρνήθηκε αστυνομική επέμβαση στο μέγαρο Υπατία για… ιδεολογικούς λόγους!

 

Το μανιφέστο του υπουργού "επαναστάτη"

 

Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ! ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΥΤΩΝ! 

 

ΛΑΟΣ: Να κατέβει στην Πάτρα ο Παπουτσής και να δεχθεί τις "φιλάνθρωπες ροπαλιές" των μεταναστών --Ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση αλλοδαπών σε Κάκκο