Σάββατο 12 Μαρτίου 2011

ΑΛΒΑΝΟΣ εξωσχολικός ΕΙΣΕΒΑΛΕ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ομοεθνή του , MΑΘΗΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΙΑΛΕΙΜΜΑΤΟΣ!





Το συμβάν διαδραματίστηκε στη Σιβιτανίδειο σχολή στην Καλλιθέα, ένα από τα παλαιότερα και πιο γνωστά τεχνολογικά λύκεια της Αθήνας. ( Ενδεικτικό της φήμης της είναι ότι πρόεδρος της σχολής είναι ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών - σήμερα ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος). 


Την περασμένη Πέμπτη (10 Μαρτίου) εξωσχολικός νεαρός αλβανικής καταγωγής εισέβαλε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος στον προαύλιο χώρο του 3ου ΕΠΑΛ της σχολής και μαχαίρωσε 3(!) φορές ένα 22χρονο ομοεθνή του που φοιτεί στο τεχνικό λύκειο.

Ο τελευταίος αμέσως διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο πλησιέστερο νοσοκομείο, όπου και διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύματα στον ώμο, την κοιλιακή χώρα και τα πόδια.
 
Όλα αυτά έλαβαν χώρα μπροστά στα μάτια δεκάδων έκπληκτων μαθητών που βρίσκονταν στην αυλή την ώρα του διαλείμματος, αλλά και ενός από τους security της Σιβιτανιδείου, ο οποίος μόλις αντιλήφθηκε το συμβάν, απομονώθηκε στο κουβούκλιο που είχε ''σκοπιά'', μην επιχειρώντας να προστατέψει τον άτυχο μαθητή, σε μια προσπάθεια να μην εμπλακεί επ' ουδενί στη διένεξη.

πηγη