Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

"Καθαρή Ηγουμενίτσα, διώξτε άμεσα τους ΛΑΘΡΟμετανάστες" ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ


Έγινε ειρηνικά στην πλατεία Δημαρχείου Ηγουμενίτσας το συλλαλητήριο -διαμαρτυρία των κατοίκων του Λαδοχωρίου και του Γκραικοχωρίου για τους λαθρομετανάστες της περιοχής.

Αίτημά τους να φύγουν άμεσα από την Ηγουμενίτσα οι αλλοδαποί.

Τους κατηγορούν ως υπεύθυνους εγκληματικής δραστηριότητας και επισημαίνουν ότι είναι μικρή η κοινωνία για να τους αφομοιώσει. Γι' αυτό δηλώνουν κάθετα αντίθετοι στην ιδέα δημιουργίας καταυλισμού.

Στο ψήφισμα τονίζεται μεταξύ άλλων:

"Το πρόβλημα της παρουσίας των παράνομων μεταναστών και η συζητούμενη δημιουργία προσωρινού καταυλισμού στον τόπο μας είναι αποδεδειγμένο ότι θα παγιώσει την κατάσταση και θα διογκώσει τα προβλήματα. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟ ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. Οι επιχειρούμενες λύσεις απο τις τοπικές αρχές είναι ατελέσφορες


Ο ΤΟΠΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ είναι η ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ τους από την ΘΕΣΠΡΩΤΙΑ.Σας ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ να ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ – ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ – ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ και ΕΝΩΤΙΚΑ. 

Η Επιτροπή μας κινείται και λειτουργεί με γνώμονα την επίλυση του προβλήματος , έξω από κόμματα και παρατάξεις για ΝΑ ΓΙΝΕΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ".