Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο νόμος των λαθρο-συμμοριών κυριαρχεί στην Πάτρα. Το κράτος έχει αφήσει τους κατοίκους να τα βγάλουν πέρα μόνοι τους!

Καθημερινές οι βίαιες επιθέσεις των λαθρομεταναστών – Γυναίκες και ηλικιωμένοι οι πρώτοι στόχοι. Από τον κανόνα δεν εξαιρούνται όμως και τα… τηλεοπτικά συνεργεία! 

Δεν περνάει μέρα που να μην υπάρξει καταγγελία επίθεσης στην Πάτρα από τους «οικονομικούς μετανάστες» που έχουν μετατρέψει την πόλη σε πεδίο μάχης.  

 Από τον νόμο των συμμοριών δεν γλύτωσε ούτε το τηλεοπτικό συνεργείο του σταθμού TELETIME, την ώρα μάλιστα που βρίσκονταν στο σημείο για ρεπορτάζ. Μια γυναίκα δημοσιογράφος που προσπάθησε να αποτρέψει την επίθεση εναντίον του εικονολήπτη, δέχθηκε επίσης τα χτυπήματα των λαθρομεταναστών και μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο.




Επίσης σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδος ΚΟΣΜΟΣ, νεαρή κοπέλα ήρθε αντιμέτωπη με τρεις αφρικανούς λαθρομετανάστες που προσπάθησαν να την βιάσουν και να της πάρουν την τσάντα. Η νεαρή κοπέλα αντιστάθηκε με όλες της τις δυνάμεις και οι επίδοξοι βιαστές έμειναν στο να… φτύσουν την άτυχη γυναίκα.

Σύμφωνα με Πατρινή ιστοσελίδα, γυναίκες φοβούνται ακόμη και να μπουν στα αυτοκίνητά τους, όταν αυτά είναι σταθμευμένα σε απόσταση από τα σπίτια τους.

Εύκολος στόχος όμως για τις συμμορίες αποτελούν και οι ηλικιωμένοι: Χαρακτηριστικό είναι ότι πρόσφατα σημειώθηκε επίθεση σε Έλληνα στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας όπου λαθρομετανάστες προσπάθησαν να τον ληστέψουν και σώθηκε από τις φωνές μιας Ελληνίδας που άρχισε να καλεί σε βοήθεια.

Η κατάσταση στην Πάτρα είναι χαοτική και όλα αυτά την στιγμή που στα σχολεία της πατρίδας μας, η ΟΛΜΕ απεφάσισε «αντιρατσιστικά» happenings στους μαθητές για την παγκόσμια ημέρα κατά του «ρατσισμού». Η στάση του κράτους δεν είναι απλώς ανύπαρκτη, αλλά στην κυριολεξία ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ. Ο ρατσισμός κατά των Ελλήνων είναι καθημερινός και η βία στους δρόμους της Πάτρας είναι εκρηκτική.