Δευτέρα, 14 Μαρτίου 2011

Απόπειρα βιασμού συζύγου αστυνομικού από ΛΑΘΡΟμετανάστες μπροστά στα παιδιά της


Θύμα απόπειρας βιασμού από ΛΑΘΡΟμετανάστες, έστω και αν είχε μαζί της τα δύο της παιδιά, έπεσε πριν από λίγες ημέρες μία νεαρή γυναίκα ενώ επέστρεφε στο σπίτι της από το σούπερ μάρκετ!
Πρόκειται για ένα ακόμη απίστευτο περιστατικό επίθεσης με δράστες ΛΑΘΡΟμετανάστες.

Συνέβη στην οδό Αμερικής και ενώ η γυναίκα περπατούσε κατευθυνόμενη προς την πολυκατοικίας της και κρατώντας από το ένα χέρι τις τσάντες με τα ψώνια και από το άλλο τα παιδιά της! Στο δρόμο τους στάθηκαν δύο έγχρωμοι ΛΑΘΡΟμετανάστες οι οποίοι
την έσπρωξαν αδιαφορώντας για το κλάμα των παιδιών και τις κραυγές.

Την οδήγησαν πάνω σε έναν φράχτη και φάνηκαν αμέσως οι προθέσεις τους! Το ευτύχημα ήταν ότι από τις φωνές των παιδιών βγήκαν οι γείτονες στα μπαλκόνια κι άρχισαν να βρίζουν και να απειλούν τους αλλοδαπούς οι οποίοι τελικά εγκατέλειψαν την προσπάθειά τους! Και μάλιστα η συγκεκριμένη γυναίκα είναι σύζυγος αστυνομικού ο οποίος κατάγεται από την Πάτρα αλλά υπηρετεί στην Αθήνα και μόλις πληροφορήθηκε το συμβάν κόντεψε να τρελαθεί.

Αλλά, ως συνήθως,
και αυτό το περιστατικό δεν πρόκειται να συγκινήσει κανέναν από τους αρμοδίους που ναι μεν υπόσχονται εδώ και χρόνια λύση στο μεταναστευτικό, αλλά ποτέ δεν δίνουν!

πηγη