Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΟ ΕΜΠΟΔΙΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ

Μετά την ήττα την οποία οι δωσίλογοι και οι συνεργάτες τους υπέστησαν, εντελώς τυχαία κινητοποιήσαν τους παρακρατικούς τους μηχανισμούς για την απεργία πείνας των λαθρο. Ουδείς εξ αυτών φυσικά επρόκειτο να πεθάνει, που άλλωστε , σύμφωνα με όσα μας λένε, θα μπορούσε αυτό να του συμβεί και στην πατρίδα του, που άλλωστε γι αυτό τον λόγο έφυγε απ αυτήν.

Στόχος ήτανε να ανατρέψουνε την κοινή γνώμη και να δημιουργήσουνε ένα γεγονός με το οποίο ¨ανθρωπιστικά¨ εκβιαζόμενοι θα μπορούσαν να δημιουργήσουν νέες συνθήκες στιβάγματος Ασιατών και Αφρικανών στην Ελλάδα.

Οι εικόνες μας δικαιώνουν. (κλικ εδώ )
Μετά από 44 ημέρες απεργίας πείνας, εις τα πρόθυρα του θανάτου, οι λαθροέποικοι ξαφνικά χοροπηδάνε, κραυγάζουν, πανηγυρίζουν. Η στιγμή ήτανε κατάλληλη για να δώσει η κυβέρνηση τις παροχές που είχε αποφασίσει σε συμφωνία με τον γνωστό Πέτρο Κωνσταντίνου (κλικ εδώ κι εδώ) ο οποίος συνομιλεί με μεγάλη άνεση και κλείνει ραντεβού για λάθρο με όποιον υπουργό θέλει. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 44 ΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ¨ΕΤΟΙΜΟΘΑΝΑΤΟΙ¨ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΙΝΑΝ, είμαστε σίγουροι ότι σε λίγο θα είχαμε ρεκόρ Γκίνες απεργίας πείνας.

Ήδη είχε γίνει γνωστό το παραμύθι και βλέπαμε τον σφείζοντα από ζωή θρασσύτατο Αμπντούλ (κλικ εδώ) να περιφέρεται επιθετικά από κανάλι σε κανάλι, μόνο που δεν έδερνε τους δημοσιογράφους. Για να μην πούμε για τις εξετάσεις της κλινικής και τις καταγγελίες των γιατρών (κλικ εδώ). Εδώ φυσικά για να μας πείσουν ότι κάνουν απεργία πείνας επιστρατεύθησαν οι αλληλέγγυες που δήθεν τους εμπόδιζαν να φάνε στα νοσοκομεία, ενώ στην πραγματικότητα στο μέγαρο Υπατία τους κουβαλούσαν και τρόφιμα (κλικ εδώ). Δεν ξεχνάμε την έκκληση του ζούγκλα για τρόφιμα στους απεργούς πείνας.

Φυσικά ο ελληνικός λαός τους έχει πάρει είδηση.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΙ ΕΔΩ:

Ο Ιρλανδός αγωνιστής Μπόμπυ Σάντς και οι λεγόμενοι «απεργοί πείνας» της βίλας Υπατία
πηγη




ANAΡΩΤΗΘΗΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΚΥΡΙΟΙ.ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΩΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΓΕΝΕΕΣ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΦΗΣΑΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ.Ο ΚΟΜΠΟΣ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΟ ΧΤΕΝΙ...

(απόσπασμα από το eglimatikotita)

Ο Βενιζέλος, η Αφροδίτη Αλ Σαλεχ και ο Ραγκούσης


Σύμπτωση προβληματισμού κ Βενιζέλου & κ Αλ Σαλέχ…



Η ΣΥΡΙΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΑ ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΤΟΥ ΙΜΠΡΑΗΜ ΑΠΕΙΛΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΟΙΚΤΑ


ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ... ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΗΣ! - Ο ΤΡΕΛΛΟΣ ΧΟΡΟΣ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΚΟ

ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Ο ΦΡΑΓΚΟΣ, Η ΦΡΑΓΚΟΥ, ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΚΑΙ Η ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ

Η κόρη του Αρχηγού Στρατού υπέρ των Mεταναστών!



ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ

ΟΤΑΝ ΜΙΛΟΥΣΑΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ;

ΟΙ ΑΘΕΑΤΟΙ – Η ΑΦΡΑ ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ Η ΦΡΑΓΚΕΝΑ


Νέος Α/ΓΕΕΘΑ είναι ο Φραγκούλης Φράγκος; Η ΛΑΘΡΟΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΤΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ