Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

ΛΑΟΣ: Να κατέβει στην Πάτρα ο Παπουτσής και να δεχθεί τις "φιλάνθρωπες ροπαλιές" των μεταναστών --Ανακοίνωση με αφορμή την επίθεση αλλοδαπών σε Κάκκο

http://cdn.thebest.gr/media/images/frontNews/fvmexajpfr4ca86070a109f.jpgΟ Θανάσης Κάκκος, πρόεδρος της ομοσπονδίας ιδιοκτητών φορτηγών Νότιας Ελλάδας και υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου, «ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ», δέχθηκε επίθεση με ρόπαλο από Αφγανούς λαθρομετανάστες κοντά στο λιμάνι της Πάτρας, την ώρα της εργασίας του και νοσηλεύεται με κρανιο-εγκεφαλική κάκωση (διάσειση) στο ΠΠΓΝΠ, αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΛΑΟΣ που εκδόθηκε πριν λίγο.


"Η εγκληματική αυτή ενέργεια καταδεικνύει με τον πλέον σαφή τρόπο ότι η κατάσταση με τους λαθρομετανάστες είναι ανεξέλεγκτη και δεν παρθούν άμεσα μέτρα από την Κυβέρνηση σύντομα θα θρηνήσουμε θύματα.

Ο ΛΑ.Ο.Σ. από την ίδρυσή του, είναι το μοναδικό κόμμα που παρά τις λυσσαλέες και κακοήθεις αντιδράσεις εναντίον του, διατυπώνει συνεχώς τις ανησυχίες του για το πρόβλημα των λαθρομεταναστών και δυστυχώς επιβεβαιώνεται καθημερινά σε όλη τη χώρα. Πρέπει επιτέλους ο Ελληνικός λαός να καταδικάσει τους υπεύθυνους για αυτή την κατάσταση (ΠΑ.ΣΟ.Κ., Ν.Δ., Αριστερά) και να απαιτήσει το αυτονόητο, δηλαδή να μπορεί να νιώθει ασφαλής στην χώρα του.

Η Ν.Ε. Αχαϊας του ΛΑ.Ο.Σ. καταδικάζει την άνανδρη αυτή επίθεση και καλεί τους υπεύθυνους και κυρίως τον Υπουργό Προστασίας του (Λαθρομετανάστη) Πολίτη κ. Παπουτσή, να προβεί σε άμεσες ενέργειες για την σύλληψη και παραδειγματική τιμωρία των δραστών, καθώς και την αποτροπή παρόμοιων γεγονότων στο μέλλον.

Αν δεν το πράξει, τότε ας κατέβει ο ίδιος στην Πάτρα προκειμένου να δεχθεί τις «φιλάνθρωπες» και «ανθρωπιστικές» ροπαλιές από τους εισβολείς λαθρομετανάστες", καταλήγει η ανακοίνωση.