Παρασκευή, 11 Μαρτίου 2011

Αίγιο: Αλβανός πρώην αστυνομικός βίαζε 15χρονη ομοεθνή του μαθήτρια!

Οι αποκαλύψεις προκαλούν σάλο στην τοπική κοινωνία - Ο Αλβανός την απειλούσε και η 15χρονη ομοεθνή του φοβόταν να μιλήσει στους δικούς της για τον εφιάλτη που ζούσε!


Ο δράστης, πρώην αστυνομικός στην Αλβανία, βίαζε συστηματικά μία 15χρονη ομοεθνή του και στη συνέχεια την εξωθούσε στην πορνεία για να κερδίζει χρήματα. Σύμφωνα με το dete.gr, o άνδρας διέμενε στις Καμάρες στην περιοχή της Αιγιάλειας καθώς είχε έρθει κρυφά στην Ελλάδα γιατί εκκρεμούσε σε βάρος του διεθνές ένταλμα σύλληψης από την Ιντερπόλ!!

H 15χρονη αλβανίδα ζούσε φοβισμένη τον απόλυτο εφιάλτη. Για ένα μήνα πήγαινε το πρωί στο σχολείο και στη συνέχεια έπεφτε στα χέρια του Αλβανού βιαστή. Το κορίτσι φοβόταν να μιλήσει στους δικούς της, καθώς ο δράστης την απειλούσε ότι θα κάνει κακό στην ίδια και στους συγγενείς της.

Ο Αλβανός που συνελήφθη από αστυνομικούς, φέρεται να την παρέδωσε σε διεθνές κύκλωμα πορνείας και η κοπέλα βρίσκεται σήμερα στην Ιταλία. Ο δράστης πρώην αστυνομικός βρίσκεται ήδη στις φυλακές Αγίου Στεφάνου.

Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης το 1998, ωστόσο πέρασαν 13 χρόνια για να συλληφθεί.

Χθες το πρωί ο κακοποιός έπεσε στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Αιγίου, στο κέντρο της πόλης. Οι αστυνομικοί αξιοποιώντας τις πληροφορίες που είχαν στην διάθεσή τους, σταμάτησαν το όχημα το οποίο οδηγούσε και μετά από τον έλεγχο που έκαναν διαπίστωσαν πως πρόκειται για τον «διεθνούς φήμης» καταζητούμενο.

Ο αλλοδαπός κρατείται και εντός των επομένων ημερών αναμένεται να εκδοθεί στην Αλβανία όπου και θα οδηγηθεί στην δικαιοσύνη για τα κακουργήματα για τα οποία κατηγορείται.