Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011

Νεαρός αλβανός βίασε τη θεία του!!

Στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Ρόδου θα καθίσει στις αρχές Μαρτίου, ένας 24χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ότι τρία χρόνια πριν είχε βιάσει τη θεία του!


Ο 24χρονος σήμερα αλλοδαπός είχε συλληφθεί στις 13 Απριλίου 2008 μετά από καταγγελία που έκανε σε βάρος του η 35χρονη τότε συγγενής του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο νεαρός, είχε το θάρρος λόγω τον οικογενειακών σχέσεων που είχε με την 35χρονη, να μπαινοβγαίνει με άνεση στο σπίτι. Όμως τη συγκεκριμένη εκείνη ημέρα, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, άσκησε σωματική βία στην θεία του και σύμφωνα με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, την βίασε.

Σε βάρος του 21χρονου τότε αλλοδαπού, ο εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για βιασμό και τον παρέπεμψε να απολογηθεί στον ανακριτή, όπου αρχικά ο Αλβανός αρνούνταν τη κατηγορία χωρίς όμως να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Μετά όμως τις επίμονες ερωτήσεις του κ. ανακριτή αποκαλύφθηκε πως υπήρξε ερωτική πράξη, η οποία - όπως είπε ο 21χρονος- έγινε κατόπιν προκλήσεως της θείας του. Μάλιστα ο νεαρός φέρεται να δήλωσε πως δεν είπε από την αρχή την αλήθεια φοβούμενος το σύζυγο της θείας του, δηλαδή το θείο του!


Πηγή: Ροδιακή