Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου 2011

(ΛΑΘΡΟ)Μετανάστες "κατέλαβαν" τη Νομική, ζητώντας άδεια παραμονής! Ανύπαρκτο το ανίκανο κράτος και οι πρυτάνεις που υπάρχουν μόνο για να τα τσεπώνουν.


ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΕΣ ΖΗΜΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΔΡΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΣΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΟΛΩΝΟΣ.

Από το άσυλο των Προπυλαίων, στην Νομική, μετά το Πολυτεχνείο και πάμε λέγοντας! Πανεπιστήμια για τα μπάζα να έχουν καταντήσει ξενώνας αυτών που ειβάλουν παράνομα στην χώρα!


Με την συνεργασία της Νεολαίας του Συνασπισμού και άλλων ακροαριστερών ομάδων περίπου 250 λεθρομετανάστες έχουν καταλάβει την Νομική Σχολή Αθηνών και ζητάνε την ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ νομιμοποίηση όλων των λαθρομεταναστών που ζουν στην Ελλάδα!

Αντε παίδες, αύριο φέρτε τους στην Βουλή, μεθαύριο στο Προεδρικό μέγαρο και αντιμεθαύριο στο Μουσείο Ακροπόλεως!

Όσο για τις κλάψες των κομματικών τετράποδων της ΠΑΣΠ και της ΔΑΠ, ... παιδάκια είστε για γέλια!


Από το Πρώτο Θέμα

Εκατοντάδες λαθρομετανάστες έφτασαν τα ξημερώματα στην Αθήνα και εγκαταστάθηκαν στον χώρο της Νομικής Σχολής Αθηνών, προκειμένου να τον χρησιμοποιήσουν ως κατάλυμα μέχρι να ικανοποιηθεί το αίτημά τους για άδεια μόνιμης παραμονής στην Ελλάδα.

Η φοιτητική παράταξη της ΠΑΣΠ, με ανακοίνωσή της, καταγγέλει μέλη της νεολαίας Συνασπισμού και της ΑΡ.Εν, δηλαδή του κομματικού της βραχίονα στα πανεπιστήμια, γιατί «αποφάσισαν με το "έτσι θέλω" και δίχως καμία νομιμοποίηση να εγκαταστήσουν στο κτίριο της Σχολής 250 μετανάστες, που αιτούνται νομιμοποίηση χωρίς προϋποθέσεις. Μάλιστα, αδιαφόρησαν προκλητικά για την απόφαση της Κοσμητείας της Νομικής, που απέρριψε το εν λόγω αίτημα από την περασμένη εβδομάδα».

Η παράταξη εκφράζει μεν την αλληλεγγύη της στους μετανάστες, ωστόσο, τονίζει ότι «σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να κατανοήσουμε πως κάποιοι επιμένουν να αντιλαμβάνονται την αλληλεγγύη με όρους μικροκομματικής σκοπιμότητας».

Εξάλλου, και η ΔΑΠ με ανακοίνωσή της διαφωνεί με την κατάληψη του κτιρίου και επισημαίνει: «Υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση είναι τα μέλη της φοιτητικής παράταξης ΑΡ.ΕΝ. και εξωπανεπιστημιακές ομάδες υποστηριζόμενες από τον Συνασπισμό, οι οποίοι χωρίς καμία άδεια εισέβαλαν στο νέο κτίριο, έσπασαν τις ενδιάμεσες πόρτες και κατέλαβαν το κτίριο της Σόλωνος εγκαθιστώντας στρώματα και λοιπά είδη».

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ Η επιχείρηση της κατάληψης έγινε αργά χθές του απόγευμα και η είσοδος από το πλάι. από το καινούργιο κτίριο. από το οποίο σπάζοντας τις ενδιάμεσες πόρτες έφτασαν μέχρι το παραδοσιακό κτίριο της Νομικής απί της οδού Σόλωνος. Το κράτος δεν υπάρχει απλά κι ούτε φαίνεται να αντιλαμβάνεται πως και ποιούς τρόπους μπορεί να εξελιχθεί αυτή η βίαιη κατάληψη τις επόμενες ώρες και ημέρες.

πηγη