Πέμπτη, 6 Ιανουαρίου 2011

Λάρισα: Αλβανοί για ένα μήνα σταματούσαν και ''έγδυναν'' οδηγούς!

H σκληρή συμμορία των 4 Αλβανών στρατοπέδευε στην ευρύτερη περιοχή του ΟΣΕ...

Μέσα σε ένα μήνα είχαν καταφέρει να ακινητοποιήσουν 5 αυτοκίνητα. Σε όλες τις περιπτώσεις οι δράστες ήταν ιδιαίτερα σκληροί και μάλιστα όχι μόνο λήστευαν αλλά τραυμάτιζαν τα θύματά τους. Η δράση της τετραμελούς συμμορίας ξεκίνησε στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη και σύμφωνα με την αστυνομία, το τελευταίο χτύπημα έγινε στα τέλη του περασμένου Νοέμβρη.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της 2 από τους 4 της συμμορίας. Έναν 18χρονο και έναν 19χρονο, που παραδέχτηκαν τις πράξεις τους. Οι άλλοι δύο, που για την ώρα διαφεύγουν, είναι ένας 15χρονος - που είχε προφυλακιστεί για άλλα ποινικά αδικήματα - και ένας 17χρονος.
 


Τα 5 χτυπήματα της συμμορίας
Στο Τελωνείο Λάρισας χτύπησαν έναν 53χρονο και του έκλεψαν το κινητό και το αυτοκίνητό του.

Στην πλατεία Ανθούπολης χτύπησαν έναν 60χρονο και στη συνέχεια τον ανάγκασαν να τους μεταφέρει σε ερημική περιοχή όπου του έκλεψαν 770€.

Στην ευρύτερη περιοχή του Ο.Σ.Ε. τραυμάτισαν με μαχαίρι έναν 39χρονο και του έκλεψαν 30 ευρώ, μία χρυσή αλυσίδα με σταυρό, ένα κινητό τηλέφωνο, τα γυαλιά ηλίου και τα γυαλιά μυωπίας του αξίας 250 ευρώ

Στη συνέχεια στην ίδια περιοχή ακινητοποίησαν αυτοκίνητο που οδηγούσε 49χρονος. Τον απείλησαν με μαχαίρι και τον ανάγκασαν να οδηγήσει σε ερημική περιοχή. Εκεί του πήραν 400€ και το κινητό του τηλέφωνο.

Στο τελευταίο τους χτύπημα, πάλι στην περιοχή του ΟΣΕ, οι αλβανοί δράστες χτύπησαν με ρόπαλο έναν 40χρονο και του πήραν τα χρήματα και τα κινητά του τηλέφωνα.

 πηγη