Σάββατο, 15 Ιανουαρίου 2011

ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΧΟΥΝ ΡΗΜΑΞΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ!


Στην Χαλκίδα, συνελήφθησαν (2) υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 27 και 24 ετών, (1) ημεδαπός ηλικίας 27 ετών, ενώ αναζητείται 25χρονος συνεργός τους, την ώρα που αυτοί εξέρχονταν από οικία την οποία προηγουμένως είχαν αποπειραθεί να διαρρήξουν, ενώ κατά τον ίδιο χρόνο είχαν διαρρήξει έτερη οικία σε κοντινή περιοχή.

Στο σημείο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο Ι.Χ.Ε. αυτ-το ιδιοκτησίας (1) εκ των δραστών, το οποίο ήταν γεμάτο με κλοπιμαία. Όπως προέκυψε από την έρευνα ανωτέρω δράστες είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα, όπου από τον Αύγουστο του 2010, μέχρι την σύλληψή τους, είχαν διαπράξει συνολικά (44) κλοπές σε οικίες, καθώς και (1) ληστεία σε βάρος ζευγαριού την 19-12-2010 στην περιοχή της Δροσιάς, αφαιρώντας άγνωστο χρηματικό ποσό και προσωπικά τους αντικείμενα.

Σε έρευνες που έγιναν στις οικίες των συλληφθέντων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πλήθος ηλεκτρικών συσκευών, είδη οικιακής χρήσης, χρυσαφικά καθώς και άλλα κλοπιμαία, τα οποία είχαν αφαιρέσει από οικίες των περιοχών Δροσιάς – Λουκισίων – Σκορπονερίων Ευβοίας.