Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Εύβοια: Εξιχνιάστηκε η ληστεία στα ΕΛΤΑ Αυλωναρίου. 3 Αλβανοί οι δράστες

Εξιχνιάστηκε η ληστεία που διαπράχθηκε τον Μάρτιο του 2010. Μέλη σπείρας που είχε προτίμηση στα Ελληνικά Ταχυδρομεία, οι δράστες.


Εξιχνιάστηκε η ληστεία που διαπράχθηκε τον Μάρτιο του 2010, στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου, όταν τρεις ένοπλοι δράστες απειλώντας τους υπαλλήλους με όπλο, αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 8.300 ευρώ.

Δράστες της ληστείας είναι τρεις άνδρες αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι συμμετείχαν σε εγκληματική ομάδα με τουλάχιστον ακόμη έναν Έλληνα συνεργό τους και διέπρατταν ληστείες και κλοπές σε περιοχές της Εύβοιας και Βοιωτίας.

Τα μέλη της εγκληματικής ομάδας συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Αστυνομικής Διεύθυνσης Βοιωτίας στις 27 Απριλίου 2010, μετά από ληστεία στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας και από την έρευνα των αρχών εξακριβώθηκε ότι συμμετείχαν και στη διάπραξη δυο ακόμα ληστειών σε σούπερ μάρκετ στον Κολωνό και στο υποκατάστημα των ΕΛ.ΤΑ. Γερακίου Λακωνίας.

Όπως διαπιστώθηκε από τη βαλλιστική έρευνα το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στη ληστεία των ΕΛ.ΤΑ. Αυλωναρίου, είναι το ίδιο με αυτό που χρησιμοποίησαν οι δράστες στη ληστεία των ΕΛ.ΤΑ. Αλιάρτου Βοιωτίας.

Για το ένα μέλος του κυκλώματος αποδείχθηκε η συμμετοχή του και στη διάπραξη τεσσάρων διαρρήξεων κλοπών οικιών στη περιοχή Αγίου Ιωάννη Ταμυνέων.

πηγη