Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Ένα ακόμα επεισόδιο απο λαθρομετανάστες στο κέντρο... Από αυτά που δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ στα Μέσα...

Προς όποιον ενδιαφέρεται, αν ενδιαφέρεται και κανείς:

Λίγες μέρες πριν από τα Χριστούγεννα, μια πανέμορφη κοπέλα 29 ετών έβγαινε από πολυκατοικία του κέντρου, για να μπει στο ραδιοταξί το οποίο είχε καλέσει.

Στο χέρι της κρατούσε, δυστυχώς για εκείνη, το κινητό της και μίλαγε (πολύ μικρής αξίας). Αυτό το λάθος το έκανε για πρώτη φορά, καθώς πάντα πρόσεχε όταν κινείτω στο κέντρο.

Με το που ανοίγει την εξώπορτα της πολυκατοικίας, έρχεται αντιμέτωπη σε  απόσταση κάτω από μισό μέτρο με κάποιον αλλοδαπό, εμφανέστατα ασιατικής καταγωγής (Αφγανό, ιρακινό ή πακιστανό ή άλλης παρόμοιας εθνότητας) ο οποίος αμέσως χιμάει και της αποσπά το κινητό με την βία, καταφέρνοντας παράλληλα ένα δυνατό λάκτισμα στο δεξί της πόδι και προκαλώντας της σοβαρότατο συντριπτικό διαγώνιο κάταγμα μηριαίου οστού σε δύο σημεία. Ο δράστης απομακρύνθηκε μαζί με δύο ακόμα συνεργούς του, που περίμεναν παρακάτω, σαν να μην συνέβαινε τίποτα.

Η κοπέλα διπλώθηκε στα δύο από τον πόνο και με δυσκολία κατόρθωσε να μπει στο ταξί που την περίμενε στον δρόμο. Ο οδηγός του ταξί, όχι μόνο δεν παρενέβη στην ιστορία αυτή, αλλά την αγνοούσε καθώς εκείνη σφάδαζε και έκλαιγε από τον πόνο. Ούτε προσφέρθηκε να ειδοποιήσει την αστυνομία, να την πάει στο νοσοκομείο, ή έστω να την παρηγορήσει! Αδιαφορούσε απλώς και προφανώς σκεφτόταν με λαχτάρα τον πατσά που θα έτρωγε αργότερα στην Παραλιακή.

Η κοπέλα πήγε σπίτι της, από όπου με χίλια ζόρια κατόρθωσε να φτάσει σε εφημερεύον νοσοκομείο. Εκεί. την επόμενη μέρα υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και της τοποθέτησαν λάμες και βίδες. Για 4 μήνες δεν θα μπορεί να πατάει κάτω το πόδι, και βρίσκεται σε φρικτή ψυχολογική κατάσταση μετά από την επίθεση. Οι γιατροί είναι σίγουροι πως ο δράστης φορούσε παπούτσια με σίδερο, μπότες ή αρβύλες ασφαλείας και χάρη σε αυτά της έκανε τέτοια τεράστια ζημιά. Το ερώτημα που θα παραμένει είναι γιατί τόση κακία, αφού μια κοπέλα 45 κιλών δεν μπορούσε να κάνει τίποτα για να του αντισταθεί; Αυτό, μόνο ο δράστης μπορεί να το απαντήσει.

Αυτό το επεισόδιο είναι 100% πραγματικό (υπάρχουν πολλοί μάρτυρες για το αληθές) και δεν έχει αναφερθεί στην αστυνομία καθώς όλοι ανεξαιρέτως θεωρούν πως θα ήταν ανώφελο, μια άσκοπη ακόμα ταλαιπωρία που σίγουρα δεν θα φέρει κανένα αποτέλεσμα. Η χώρα μας, πέρα από κατοχή από το ΔΝΤ, αντιμετωπίζει και εισβολή από τις χιλιάδες λαθρομετανάστες που μας φόρτωσαν ταυτόχρονα (προφανώς για να διασπάσουν τον εθνικό ιστό και την εθνική ταυτότητα της χώρας μας), εκ των οποίων οι περισσότεροι μπορεί να είναι μεν πρόσφυγες και να χρήζουν της βοήθεια μας, αλλά ανάμεσα τους κρύβεται και κάθε καρυδιάς καρύδι, ακραίος εγκληματίας και μέλος διεθούς σπείρας οργανωμένου εγκλήματος...

Για αυτό ολόκληρες συνοικίες του κέντρου έχουν μετατραπεί σε περιοχές πιο επικίνδυνες από το Μπρόνξ. Γεμάτες πόρνες και νταβατζήδες στην γωνία Αριστοτέλους και Χαλκοκονδύλη, αλλοδαπούς μεγαλέμπορους ναρκωτικών - πράκτορες με έδρα ταξιδιωτικά γραφεία στην Μενάνδρου (Οι οποίοι έχουν αγοράσει και όλα τα καταστήματα του συγκεκριμένου δρόμου και τα αξιοποιούν  "εμπορικά". Διεθνείς εγκληματίες και πράκτορες με υπάλληλους αχυρανθρώπους ομοεθνείς τους, που βγαίνουν στα κανάλια για να καταστέλλουν κάθε προσπάθεια επιβολής του Νόμου, και με στρατούς από ταλαίπωρους "ξεσηκωμένους" να κάνουν "πορείες διαμαρτυρίας" στο Σύνταγμα, με τελικό σκοπό να αποφύγουν οι αρχινονοί την καταδίωξη...)

Από την άλλη, έχουμε τα χιλιάδες αφασικά ελληνόπουλα και αλβανόπουλα πρεζάκια-ζόμπι που σέρνονται στην Στουρνάρη και Κολέττη, χωρίς να καταλαβαίνουν τίποτα από αυτό τον κακό χαμό που γίνεται γύρω τους και τα οποία αρχίζουν να φέρονται ανάλογα βίαια με τους αλλοδαπούς-εγκληματίες για να βρουν την δόση τους, εκμεταλλευόμενοι την γενική ανομία γύρω τους.

Έχουμε  επίσης και ένα Τμήμα Ομονοίας που να συλλαμβάνει καθημερινά αυτόν τον υπόκοσμο, οι οποίοι σε λίγες μέρες έχει πιάσει πάλι την θέση του στην ίδια γωνία του δρόμου, υπερόπτες και υπεράνω ενός Νόμου που ισχύει μόνο για τους κακόμοιρους ντόπιους φορολογούμενους-ψηφοφόρους που νομίζουν πως τα πράγματα είναι όπως ήταν παλιά. Γιατί αυτό τους λένε τα κανάλια... Όπως λένε και πως υπάρχει φως στην άκρη του τούνελ.

Εγώ θέλω να δω τελικά αν αυτή η αφασική κοινωνία που έχει πρότυπο συμπεριφοράς τον αδιάφορο ταξιτζή που κοιτάει μόνο την πάρτη του και το ταξίμετρο του, έχει πλέον καθόλου αντανακλαστικά ή έστω σφυγμό, ή αν έχει πεθάνει εντελώς. Γιατί, το πρόβλημα δεν είναι οι μετανάστες και οι κακούργοι που έχουν μπει μαζί τους στην Πρώην Ελληνική Δημοκρατία των Βαλκανίων. Το πρόβλημα είναι οι αδιάφοροι νεοέλληνες, που το μόνο που κοιτούν είναι η πάρτη τους. Από τον ταξιτζή που ανέφερα, μέχρι τον αξιωματούχο που λαδώνεται για να επιτρέπει τέτοια αίσχη στο κέντρο της πρωτεύουσας.

Η μόνη μας θρησκεία έχει γίνει το χρήμα και κοιτάμε να το αρπάξουμε από παντού, ενώ θεωρούμε τα όποια ιδανικά της ελευθερίας, της δικαιοσύνης, της υπόστασης μας σαν έλληνες πολίτες (με μικρό έψιλον, μέχρι αποδείξεως του εναντίον), της ανάγκης συνασπισμού απέναντι στον (κυριολεκτικά) κατακτητή, ότι είναι κάποιες πεθαμένες αξίες των παππούδων μας, χωρίς σημασία στον "μοντέρνο κόσμο" μας. Τώρα, το μόνο που έχει σημασία είναι να τα 'κονομάμε με κάθε τρόπο και να βλέπουμε ηλιθιότητες μαγειρικής και χορού στην τηλεόραση, για να μην βλέπουμε τα χάλια μας!

Για αυτό και η εγκληματικότητα έχει ξεφύγει πέρα από κάθε έλεγχο και σε λίγο να είστε σίγουροι πως θα θρηνούμε θύματα σε καθημερινή βάση.
Θα θρηνούμε για τις γυναίκες μας, για τα παιδιά μας, θα θρηνούμε για τους γείτονες μας, που τα έσφαξαν στον δρόμο.
Και θα θρηνούμε για την χώρα που είχαμε κάποτε.  Όχι σπουδαία χώρα, αλλά ήταν δική μας και κάποτε θα πολεμούσαμε και θα δίναμε την ζωή μας για αυτήν, πολεμόντας με άρματα μάχης χωρίς πυρομαχικά...

Τώρα, εμείς είμαστε οι πρόσφυγες σε αυτή την ταλαίπωρη χώρα και δεν το έχουμε καταλάβει ακόμα...


Ένας ανώνυμος πολίτης
(ή μάλλον "ψηφοφόρος", καθώς δεν υφίσταται πια η έννοια του πολίτη στην "ευνομούμενη ΔΝΤκρατία" μας)


Υ.Γ. Πληροφορήθηκα δε, πως πρόσφατα άλλες δυο κοπέλες που δούλευαν στο Υπουργείο Υγείας υπέστησαν επίθεση με μαχαίρι από τρεις αλλοδαπούς (σύμπτωση;) που τις μαχαίρωσαν, τις κτύπησαν και τις λήστεψαν κοντά στο υπουργείο. Δεν έχω άλλη πληροφόρηση για την κατάσταση της υγείας τους.

Υ.Γ. 2 Δεν έχει μείνει αυτοκίνητο που δεν έχει ανοιχτεί στην συγκεκριμένη περιοχή, και που δεν του έχουν πάρει ακόμα και την βενζίνη από το ρεζερβουάρ. Από τις 1.30 μέχρι νωρίς το πρωί, τις ώρες που δεν δρα η Ομάδα Δίας (χωρίς την οποία τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά χειρότερα) δρουν όλοι οι υπόλοιποι!