Σάββατο, 22 Ιανουαρίου 2011

Κέντρο Αθήνας. Ο "παράδεισος" λαθρομεταναστών, ναρκωμανών και ιερόδουλων. Μπόνους η δυσάρεστη μυρωδιά από κάτουρα..!

Κατέβηκα σήμερα για δουλειές στο κέντρο.. και συγκεκριμένα στην οδό Αθηνάς στο ύψος  του δημαρχείου.

Δεν περίμενα να αντικρίσω κάτι διαφορετικό απότι είδα. Λαθρομετανάστες με μαιμού προιόντα (παραεμπόριο μπροστά στο δημαρχείο Αθήνας) , ναρκωμανείς στην Λυκούργου (50 μέτρα απο το δημαρχείο του Καμίνη) και οι κλασικές αφρικανές λαθρο-ιερόδουλες μέρα μεσημέρι, στην Σωκράτους και Αριστογείτονος γωνία..!

Αυτό όμως που μου έμεινε ακόμα πιο πολύ είναι αυτή η υπέρτατη μπόχα που πλανιέται στο αέρα του κέντου. Μία δυσάρεστη μυρωδιά από κάτουρα. Ανθρώπινα... Η δυσωδία απο ΟΥΡΑ που βρίσκεται παντου στον αέρα απο την ομόνοια μέχρι σχεδόν και τον σταθμο του μετρο στο Μοναστηράκι.  

ΟΥΡΑ απο τον κάθε λαθρομετανάστη που μας δείχνει πως πρέπει να κατουράμε εμείς οι χαζοί Έλληνες.. όπου λάχει ρε αδερφε!

Η απόλυτη ξεφτίλα για έναν δήμαρχο που κοιτάει πως να πέρνει ψήφους απο παράνομες ελληνοποιήσεις λαθρομεταναστών... αφήνωντας ενα ολόκληρο ιστορικό κέντρο στο έλεος των ορδών και την βρωμιάς..με οτι αυτό συνεπάγεται..

θέλετε να βιώσετε και εσείς αυτη την μοναδική σε ομορφιά εμπειρία. ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΕΝΤΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ... τα ξενοδοχεία μπορεί να κλείνουν το ενα μετά το άλλο, τα μαγαζιά μπορεί να βάζουν λουκέτο, αλλά οι λαθρομετανάστες και οι έμποροι ναρκωτικών ΜΕΝΟΥΝ.. γιατί άραγε.. βάλτε το μυαλό σας να σκεφτεί λίγο.. αν ήθελαν καθάριζαν το κέντρο σε λίγες ώρες.. ΘΕΛΟΥΝ ;

ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ