Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

Οι λαθρομετανάστες πήραν... στο κυνήγι τους αστυνομικούς

Το πρόβλημα στην Πάτρα με τους λαθρομετανάστες είναι γνωστό. Αυτή τη φορά όμως το περιστατικό ξεπερνάει... κάθε φαντασία (δείτε το βίντεο)


Το μεσημέρι της Δευτέρας (10-01-2011) και την ώρα που κάποια φορτηγά επιχειρούσαν να προσεγγίσουν στο λιμάνι με προορισμό την Ιταλία “έπεσαν” πάνω σε μια ομάδα Αφγανών στην πλειοψηφία τους λαθρομεταναστών. Σύμφωνα με πληροφορίες οι λαθρομετανάστες ήταν τουλάχιστον 100. Πετάχτηκαν στη μέση του δρόμου κόβοντας το δρόμο στα φορτηγά.

Στην περιοχή βρίσκονταν τρεις αστυνομικοί οι οποίοι προσπάθησαν να επέμβουν και να τους εμποδίσουν να επιβιβαστούν και να κρυφτούν στις καρότσες. Ένας από τους αστυνομικούς συνέλαβε μάλιστα έναν λαθρομετανάστη, αλλά... για μερικά μόνο δευτερόλεπτα.

Μια μεγάλη ομάδα μεταναστών κινήθηκε εναντίον των αστυνομικών απειλητικά. Οι αστυνομικοί υπολογίζοντας ότι οι ενισχύσεις θα αργήσουν να φτάσουν ... αποφάσισαν να αφήσουν το λαθρομετανάστη ελεύθερο για να γλιτώσουν την επίθεση.

Όπως γράφει το dete.gr, οι Αφγανοί έφτασαν στο σημείο να τους αποδοκιμάζουν, να τους απειλούν... και να γελούν μαζί τους. Δείτε το βίντεο από το Patra tv...



πηγη