Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Προσοχή με τους λαθρομετανάστες των φαναριών





Ήθελα να καταγγείλω την επιθετική συμπεριφορά ανθρώπου που πλενει στα φαναρια τα τζαμια των αυτοκινητων

Βρισκόμουν στην Λαγκαδα Θεσσαλονίκης σταματημένη στο φαναρι. Εκει με προσεγγισε ενας αθιγγανος με σκοπο να πλυνει το τζαμι.

Ευγενικα του ειπα κατεβαζοντας το παραθυρο "Ευχαριστώ, δε θελω". Ανενοχλητος εκανε αυτο που ηθελε παρα την οδηγια μου. Συνεχιζα να λεω σου ειπα δε θελω. Αφησε λοιπον το τζαμι μεσα στις σαπουναδες κ ηρθε σαν κυριος να παρει το "αντιτιμο" των υπηρεσιων του. Οταν αρνηθηκα να του δωσω χρηματα λεγοντας οτι του ειπα δεν θελω φροντισε πολυ ευγενικά να φτυσει στο παραθυρο μου κ εκανε κινηση να ανοιξει κ την πορτα μου (τωρα το το ηθελε να κανει προτιμω να μη το σκεφτομαι).

Ευτυχως ηταν κλειδωμενο απο μεσα το αυτοκινητο. Τι θα γινει με ολους αυτους που βρισκονται στα φαναρια κ ειναι τοσο επιθετικοι; Μονο για την περιοδο της Ολυμνπιαδας κ για να μην χαλασει η εικονα της χωρας μας φροντισαν να τους απαγορευσουν την παραμονη τους στα φαναρια;

Οι περισσότεροι απο αυτους γινονται επιθετικοί και επικινδυνοι αν κανεις το τρομερο λαθος να μην τους δωσεις το κλασσικο "1 ευρώ δωσε" . Επιτέλους ας κανει κατι η πολιτεια. Δε θελω να φανταζομαι τι θα γινονταν αν ηταν νυχτα, καπου με λιγότερη κινηση κ ειχα ανοικτο το αυτοκίνητο.

Αναγνώστρια



ΠΟΛΥ ΚΛΑΣΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ Κ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ 'ΤΖΑΜΠΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ','ΕΓΩ ΤΖΑΜΠΑ ΦΙΛΟ ΕΣΥ' ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΣΥ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ ΑΥΤΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΕΜΑΤΟ ΣΑΠΟΥΝΑΔΕΣ Κ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ ΛΕΦΤΑ Κ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΙΣΩ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΚΛΩΤΣΑΕΙ ή ΦΤΥΝΕΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ..