Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Ομολόγησε ο Αλβανός σφαγέας των Ιωαννίνων: "Έτσι μου ήρθε και το έκανα"!!! (Μόλις είχε αποφυλακιστεί...αλλά το (Eλληνικό κράτος δεν φρόντισε να απελαθεί)

ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΕ ΜΙΑ ΧΩΡΑ - ΕΓΚΛΗΜΑΤΕΙΣ - ΦΥΛΑΚΙΖΕΣΑΙ - ΣΕ ΑΜΟΛΑΝΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟ - ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ; ΑΠΟΘΡΑΣΥΝΕΣΑΙ... ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΣΟΥ;;;
 
 
Ομολόγησε ο αλβανός δράστης των δύο ένοπλων ληστειών σε καφενείο και σπίτι αλλά και της άγριας δολοφονίας του ηλικιωμένου ζευγαριού στα Κτίσματα Ιωαννίνων. Στην κατοχή του βρέθηκαν χειροβομβίδες. 
Είχε αποφυλακιστεί πρόσφατα από τις φυλακές Ναυπλίου. Αμετανόητος και κυνικός στην ομολογία του.


Συνελήφθη στις 2.00 μετά το μεσημέρι στο 7-ο χλμ της εθνικής οδού Ιωαννίνων- Αθηνών, ο 30χρονος ο οποίος φέρεται ως ο δολοφόνος του ζευγαριού των ηλικιωμένων στα Κτίσματα Πωγωνίου και δράστης της ληστείας στο καφενείο και σε σπίτι του χωριού.

Ο συλληφθείς, είναι αλβανικής καταγωγής και εντοπίστηκε από αστυνομικούς που είχαν στήσει μπλόκα στην περιοχή να περπατάει έχοντας στον ώμο του σακίδιο με μία χειροβομβίδα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο συλληφθείς φαίνεται να ήταν υπό την επήρεια ναρκωτικών.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛΑΣ, κατά την ανάκριση ο 30χρονος ομολόγησε τις πράξεις του, ενώ είπε στους αστυνομικούς ότι αποφυλακίστηκε από τις φυλακές Ναυπλίου πριν από τρεις μήνες, όπου είχε εκτίσει ποινή για κλοπές.

Ο δράστης σύμφωνα με το δελτίο του Alpha, μετά την αποφυλάκιση του τον περασμένο Φεβρούαριο, επέστρεψε στην Αλβανία ενώ μόλις χθες πέρασε ξανα με τα πόδια τα σύνορα και ήρθε πάλι στην Ελλάδα...!!!

Στην ομολογία του εμφανίστηκε ατάραχος και κυνικός ενώ φαίνεται να είπε χαρακτηριστικά: "Έτσι μου ήρθε και το έκανα. Χρειαζόμουν λεφτά" 


 




Τους σκότωσε και έφυγε με το αυτοκίνητο τους

Ο 30χρονος είναι ο δράστης της διπλής δολοφονίας που αποκαλύφθηκε τα ξημερώματα περίπου στις 6 το πρωί, σε οικισμό του χωριού Κτίσματα Πωγωνίου, στην ελληνοαλβανική μεθόριο.

Οι δύο ηλικιωμένοι δέχτηκαν χτυπήματα στο κεφάλι, πιθανόν από κοντάκι όπλου, την ώρα που βρίσκονταν στα κρεβάτια τους.

Οι άτυχοι ηλικιωμένοι, αν και είχαν φροντίσει να θωρακίσουν το σπίτι τους με κάγκελα στα παράθυρα, δεν είχαν ασφαλίσει την πόρτα της εισόδου, από την οποία μπήκε ο άγνωστος δράστης.

Το έγκλημα τοποθετείται γύρω στις 10 χθες το βράδυ. Όπως όλα δείχνουν, ο κακοποιός μπήκε στο σπίτι, τους σκότωσε και άρπαξε τα κλειδιά του αγροτικού αυτοκινήτου του ζευγαριού.

Το χρονικό του θρίλερ

Νωρίτερα ο άνδρας φέρεται να εισέβαλε οπλισμένος στο καφενείο-ταβέρνα του χωριού, απειλώντας τους 30 κατοίκους που βρίσκονταν εκεί, να του δώσουν χρήματα.

Ο δράστης, μπήκε στο καφενείο, κρατώντας στα χέρια του δύο χειροβομβίδες. Άφησε τη μια πάνω σε τραπέζι και αρχικά αποπειράθηκε να αρπάξει δύο κινητά τηλέφωνα, ενώ ακολούθως αφαίρεσε την τσάντα 57χρονης γυναίκας και βγήκε από το καφενείο.

Ο ιδιοκτήτης του καφενείου και τρεις άνδρες τον καταδίωξαν, εκείνος όμως απασφάλισε τη χειροβομβίδα, την πέταξε στο οδόστρωμα, έσκασε ο πυροκροτητής, ωστόσο η χειροβομβίδα δεν εξερράγη και ο ληστής χάθηκε στο σκοτάδι, αφήνοντας πίσω του την τσάντα που είχε αρπάξει, αφού κράτησε το πορτοφόλι.

Στη συνέχεια ο δράστης φαίνεται να εισέβαλε στο σπίτι μιας 63χρονης, την απείλησε, της πήρε όσα χρήματα είχε και της ζήτησε μια παραμάνα για να ασφαλίσει τη δεύτερη χειροβομβίδα που κρατούσε καθώς είχε αφαιρέσει την περόνη. 

Το τροχαίο που οδήγησε στην αποκάλυψη του στυγερού εγκλήματος


Λίγο αργότερα στο κέντρο των Ιωαννίνων, σημειώθηκε τροχαίο όταν άνδρας που οδηγούσε κλεμμένο αυτοκίνητο προσέκρουσε σε τοίχο. Ο οδηγός του κλεμμένου αγροτικού, μάρκας Nissan που προκάλεσε το τροχαίο, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή.

Το φορτηγό αυτοκίνητο που ενεπλάκη στο τροχαίο αποκαλύφθηκε πως είναι ιδιοκτησίας του 72χρονου που βρέθηκε δολοφονημένος, ενώ τα χαρακτηριστικά του οδηγού του, ο οποίος το εγκατέλειψε, προσομοίαζαν με τα χαρακτηριστικά του δράστη, που νωρίτερα, είχε εισβάλει οπλισμένος στο καφενείο στα Κτίσματα Ιωαννίνων αλλά και στο σπίτι της γυναίκας...


Πηγή ➤ newsit.gr 
Ρεπορτάζ Παναγίωτης Σπυρόπουλος 
(με πληροφορίες ΑΠΕ-ΜΠΕ)