Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Χώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών η Ελλάδα


Χώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών η Ελλάδα Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή,  Ηλία Παναγιώταρου, σχετικά με τους αλλοδαπούς δράστες εγκληματικών πράξεων στην ελληνική επικράτεια κατά τα έτη 1998 μέχρι και το 2012, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαβίβασε τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος και αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της ασυδοσίας των λαθροεισβολέων και της ταυτόχρονης ανικανότητας των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να παράσχουν ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.


 
«Πρωταθλητές του εγκλήματος», εκείνοι οι οποίοι αλωνίζουν στην ταλαίπωρη Πατρίδα μας από τις αρχές της δεκαετίας του 1990, όταν ο τότε υπουργός των Εξωτερικών της κυβέρνησης Μητσοτάκη, άνοιξε τα σύνορα με την Αλβανία, καθιστώντας την ελληνική επικράτεια προσφιλές καταφύγιο των Αλβανών, ποινικών και μη. Υπουργός των Εξωτερικών εκείνη την περίοδο και κατέχων μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη διαμορφωθείσα κατάσταση, ο σημερινός Πρωθυπουργός της χώρας, ο κύριος Σαμαράς.

Μπορεί είκοσι και πλέον έτη μετά, να διακήρυττε με στόμφο(προεκλογικά πάντα) πως θα «επανακαταλάμβανε τις πόλεις μας», η πραγματικότητα όμως, την οποία δυστυχώς βιώνει ο Λαός μας, είναι πολύ διαφορετική από τα ευχολόγια του Φον Αντωνάκη. Οι Αλβανοί εισήλθαν στην Πατρίδα μας κατά εκατοντάδες χιλιάδες, δίχως το Κράτος να πράξει οτιδήποτε αποτελεσματικό προκειμένου να τους σταματήσει.

Από το 1998 μέχρι και το 2012, κατέχουν τα πρωτεία του εγκλήματος, έχοντας πλέον εξελίξει τη δράση τους σε όλα τα επίπεδα. Ειδεχθή εγκλήματα διαπραχθέντα από Αλβανούς έχουν κατά καιρούς συγκλονίσει το πανελλήνιο, ενώ δεν έπαψαν ποτέ να αποτελούν τους πλέον αδίστακτους δολοφόνους, δολοφονώντας ακόμη και αστυνομικούς.

Στο σχετικό πίνακα του υπουργείου, ακολουθούν σε εγκληματικότητα οι Ρουμάνοι, οι Βούλγαροι και οι Ρώσοι. Από το 2005 κι εντεύθεν, αυξάνεται σημαντικά η συμμετοχή στο έγκλημα Ιρακινών και Πακιστανών. Τούτο βεβαίως καταδεικνύει, πως οι λαθρομετανάστες από τις ασιατικές αυτές χώρες, ρέπουν περισσότερο προς εγκληματικές πράξεις, όσο αυξάνεται ο αριθμός των ομοεθνών τους που εισέρχεται παράνομα στη χώρα. Απέναντι δηλαδή στη σταθερή εγκληματικότητα των Αλβανών, η μαζική εισβολή πακιστανών και ιρακινών από το 2006 και μετά, φαίνεται να διαδραματίζει σημαντικό ρόλο στην αύξηση των κρουσμάτων της εγκληματικότητας από συμπατριώτες τους. Επιπρόσθετα, η παραμονή τους στη χώρα επί σειρά ετών, βοηθά στον εγκλιματισμό τους και στην προσαρμογή τους στην εδώ πραγματικότητα, οπότε διεκδικούν κι εκείνοι ουσιαστικό μερίδιο στις παράνομες και εγκληματικές δραστηριότητες.

Τα συγκεκριμένα στοιχεία, αφορούν τη χρονική περίοδο 1998-2012. Παρατηρώντας τον πίνακα, διαπιστώνουμε την έκρηξη της εγκληματικότητας των αλλοδαπών από το 2009 και μετά, οπότε και το Καθεστώς επιχείρησε να προχωρήσει παράνομα και αντισυνταγματικά στην «ελληνοποίηση» των λαθροεισβολέων.

Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο όπου η «αντιρατσιστική» προπαγάνδα ανθεί. Παρά ταύτα, αρκετά από τα ανωτέρω εγκλήματα των «δύστυχων μεταναστών», είχαν να κάνουν με τις φρικτές δολοφονίες ανυπεράσπιστων Ελλήνων κάθε ηλικίας.

Εν κατακλείδι, απέναντι στα μεμονωμένα και σπάνια κρούσματα εγκληματικότητος εις βάρος αλλοδαπών, στα οποία η αστυνομία καταλήγει πως στη συντριπτική πλειοψηφία, δράστες είναι συμπατριώτες τους, η Χρυσή Αυγή αποδεικνύει με στοιχεία του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, πως ο πραγματικός ρατσισμός στην Ελλάδα, είναι εκείνος εις βάρος των Ελλήνων!

Όσο και να σκούζουν οι δημοσιογραφικοί λακέδες, οι επαγγελματίες «αντιρατσιστές» των κομμάτων της σαπίλας και οι διεθνείς οργανισμοί που κόπτονται τάχα για τα ανθρώπινα δικαιώματα, η αλήθεια βρίσκεται μπροστά στα μάτια μας, στυγνή και καθάρια!