Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

62χρονος Γερμανός μετά από καταδίωξη, απείλησε αστυνομικούς με όπλο σε έλεγχο

Ολόκληρη αστυνομική επιχείρηση οργανώθηκε τα ξημερώματα στην εθνική οδό Κυπαρισσίας- Πύργου, για τη σύλληψη του 62χρονου Γερμανού, ο οποίος απείλησε αστυνομικούς με όπλο και κατηγορείται για παράνομη οπλοκατοχή και απείθεια.

Τις πρώτες πρωινές ώρες, αστυνομικοί του τμήματος Κυπαρισσίας εντόπισαν αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο σε προαύλιο χώρο βενζινάδικου και επιχείρησαν να το ελέγξουν.
Κατά τον έλεγχο, ο Γερμανός οδηγός του αυτοκινήτου προέταξε όπλο στους αστυνομικούς, απειλώντας τους και ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του για να διαφύγει.

Οι αστυνομικοί αντέδρασαν πυροβολώντας προς το αυτοκίνητο για να το ακινητοποιήσουν ενώ ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα με αποτέλεσμα να ακολουθήσει καταδίωξη.

Μετά από κινητοποίηση αστυνομικών δυνάμεων της Μεσσηνίας και της Ηλείας, οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το αυτοκίνητο πριν τον Πύργο Ηλείας και συνέλαβαν τον 62χρονο.

Στην κατοχή του οδηγού και μέσα στο αυτοκίνητο βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα περίστροφο Replica, επτά μαχαίρια, μία συσκευή δέσμης φωτός Laser και οκτώ αναπτήρες.

Ο 62χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κυπαρισσίας.
πηγη