Τετάρτη 15 Μαΐου 2013

Η Μυρτώ σε κρίσιμη κατάσταση - Ο πακιστανός "βιαστής-δολοφόνος" συνεχίζει τις πολυτελείς διακοπές


Η Μυρτώ σε κρίσιμη κατάσταση - Ο πακιστανός συνεχίζει τις πολυτελείς διακοπέςΣυγκίνηση για την 15χρονη Μυρτώ που παραμένει σε νοσοκομείο, μετά την άγρια επίθεση που δέχθηκε στην Πάρο, από το πακιστανικό τέρας. 

 Ο Γολγοθάς της όμως έχει μέλλον ακόμη... Μετά από 9 μήνες που η κατάσταση της υγείας της 16χρονης πλέον Μυρτούς ήταν σχεδόν στάσιμη, παρουσιάστηκε κάποια μικρή βελτίωση.

Η Μυρτώ που νοσηλεύεται στον 10ο όροφο της νευροχειρουργικής κλινικής του «Ευαγγελισμού», μετά από 4 χειρουργεία κατάφερε και αύξησε την αντίληψη και την αίσθηση της με το περιβάλλον και πλέον μπορεί με τα βλέφαρα να ανταλλάσσει μηνύματα με την μητέρα της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 16χρονη θα πρέπει σύντομα να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο αποκατάστασης των ΗΠΑ. Σημειώνεται ότι το κόστος για την μεταφορά και θεραπεία της ανέρχεται στο ποσό των 400.000 ευρώ.

Η Χρυσή Αυγή μετά την άγρια και βάναυση επίθεση του πακιστανού κατά του ανήλικου κοριτσιού, είχε καταθέσει επίκαιρη ερώτηση σχετικά με την εκδίκαση του εν λόγω ως ανηλίκου. Τελικά, αποδείχτηκε πως ο «κακόμοιρος» λαθρομετανάστες δεν ήταν διόλου ανήλικος και οδηγήθηκε στις φυλακές Γρεβενών. Από την άλλη πλευρά, η συγκυβέρνηση φρόντισε το κτήνος να καλοπερνάει απολαμβάνοντας τα οφέλη του «service», του καλού φαγητού και της ξεκούρασης…  

Ενώ η μικρή Μυρτώ ψυχορραγεί, το κράτος συνεχίζει να κρατά φιλική στάση προς τους λαθρομετανάστες και να παρέχει σε κάθε δολοφόνο απολαυστικές διακοπές, αντί να επαναφέρει την θανατική ποινή για τέτοια εγκλήματα.