Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Φωκίδα: Οι 8 Πακιστανοί περίμεναν τους επισκέπτες με μαχαίρια και ρόπαλα!

Οι Πακιστανοί είχαν δώσει ραντεβού στο σπίτι που έμεναν με τα 4 θύματα τους, για να διευθετήσουν προσωπικές τους διαφορές - Τρία άτομα κατέληξαν σε νοσοκομείο...

Συνελήφθησαν, χθες (06-05-2013) το απόγευμα στην Άμφισσα και την Ιτέα Φωκίδας, 8 Πακιστανοί, ηλικίας από 22 έως 37 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται ότι λίγες ώρες νωρίτερα επιτέθηκαν και τραυμάτισαν δύο ομοεθνείς τους, ηλικίας 27 και 32 ετών και έναν 23χρονο Αφγανό.

Ειδικότερα, οι τρεις παθόντες αλλοδαποί μετέβησαν σε οικία στην περιοχή της Άμφισσας, όπου τους ανέμεναν οι οκτώ δράστες προκειμένου, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, να διευθετήσουν προσωπικές τους διαφορές.

Κατά την είσοδό τους στο σπίτι οι παθόντες δέχτηκαν αιφνιδιαστικά επίθεση από τους οκτώ δράστες, εκ των οποίων ο ένας (24χρονος) τους τραυμάτισε με μαχαίρι και κάποιοι από τους άλλους με ξύλινα καδρόνια και σιδερένιους πασσάλους.

Οι τρεις τραυματίες μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, όπου στους δύο Πακιστανούς παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και αποχώρησαν, ενώ ο 23χρονος Αφγανός παραμένει νοσηλευόμενος.