Τρίτη 7 Μαΐου 2013

Βούλγαρος μπήκε με το ''έτσι θέλω'' στην Ελλάδα... φορτωμένος όπλα!


Ένας νεαρός Βούλγαρος, αναπτύσσοντας μεγάλη  ταχύτητα με το αυτοκίνητό  του μπήκε με το ''έτσι θέλω'' στην Ελλάδα, χωρίς να σταματήσει στο φυλάκιο  από την πλευρά της πατρίδας  του αλλά και στο ελληνικό  στον Προμαχώνα Σερρών!



Οι  αστυνομικοί δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν είδαν το αυτοκίνητο να περνάει σαν… σίφουνας από το διάδρομο εισόδου ελληνική επικράτεια χωρίς να σταματά για τον προβλεπόμενο έλεγχο.  

 Αμέσως σήμανε συναγερμός και οι αστυνομικοί της Ασφαλείας και της Τροχαίας Σερρών ξεκίνησαν καταδίωξη του ύποπτου οδηγού, που τελικά εντοπίστηκε σε κοντινή απόσταση, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

 Ο 33χρονος Βούλγαρος πίστευε ότι θα μπορούσε να περάσει ανενόχλητος στην Ελλάδα, έχοντας μαζί του ένα πιστόλι κρότου αερίου με επτά φυσίγγια στη γεμιστήρα και δυο μαχαίρια τα οποία κατασχέθηκαν, όπως και το αυτοκίνητό του.  

 Τελικά, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών με βαριές κατηγορίες για παράνομη εισαγωγή, μεταφορά και κατοχή όπλων, παράνομη είσοδο στην ελληνική επικράτεια και απείθεια