Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

Οι τρεις αλλοδαποί έκαναν το λάθος να ''δαγκώσουν'' το χέρι που τους τάιζε στα Σφακιά...

Ένας 19χρονος και δύο 25χρονοι απο Αίγυπτο, Συρία και Αλγερία..

Οι 3 αλλοδαποί αποφάσισαν να κλέψουν τον εργοδότη τους, αλλά τα πράγματα πήραν εξαιρετικά δυσάρεστη τροπή για εκείνους... 

Τρείς αλλοδαποί, έκλεψαν τον άνθρωπο ο οποίος τους έδωσε ένα κομμάτι ψωμί και στην συνέχεια - μαζί με τα κλοπιμαία - προσπάθησαν να διαφύγουν με ταξί! Το απίστευτο αυτό περιστατικό συνέβη χθες το βράδυ (15-05-2013) στην Χώρα Σφακίων. Ένας 19χρονος και δύο 25χρονοι απο Αίγυπτο, Συρία και Αλγερία, εργάζοντο σε έναν κάτοικο της περιοχής.

Χθες το βράδυ - κάποια στιγμή που αυτός έλειπε - μπήκαν στο σπίτι του και έκλεψαν δύο φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, γυαλιά ηλίου και 800 ευρώ. Στην συνέχεια κάλεσαν ένα...ταξί, μπήκαν μέσα μαζί με τα κλοπιμαία και είπαν στον ταξιτζή να τους μεταφέρει στα Χανιά. Όμως, στο μεταξύ, το θύμα της κλοπής επέστρεψε στο σπίτι του, είδε πως τον είχαν κλέψει και περίπου στις 21.00 το βράδυ, ενημέρωσε την αστυνομία.

Αμέσως κινητοποιήθηκαν οι αστυνομικοί απο το Τμήμα Αστυνομικών Επιχειρήσεων Αποκορώνου και την Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και σε μπλόκο στην εθνική οδό, στο Πλατάνι της Σούδας, περίπου στις 10 το βράδυ, εντοπίστηκε το ταξί. Οι αστυνομικοί το σταμάτησαν, και συνέλαβαν τους τρείς αλλοδαπούς επιβάτες με τα κλοπιμαία στα χέρια.
newsit.gr