Τετάρτη 8 Μαΐου 2013

Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς: Σαράβαλα τα περιπολικά αλλά ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...

«Παροπλισμένα» είναι τα μισά περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ. στη Θεσσαλονίκη, ενώ απ' αυτά που βγαίνουν στους δρόμους της πόλης τα περισσότερα είναι «σαράβαλα» και καθιστούν κίνδυνο πρωτίστως για τους αστυνομικούς.

 

Αυτά καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης (ΕΑΥΘ), υποστηρίζοντας, παράλληλα, ότι πολλοί αστυνομικοί είναι αναγκασμένοι λόγω των ελλείψεων να κάνουν περιπολίες με τα ιδιωτικά τους οχήματα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, την ώρα που υπάρχουν ελλείψεις και σοβαρά προβλήματα στο στόλο των περιπολικών, διευθυντές υπηρεσιών και διοικητές τμημάτων διαθέτουν τα καλύτερα υπηρεσιακά οχήματα, τα οποία στερούνται τελικώς οι «μάχιμοι» αστυνομικοί.

«Με 'σαράβαλα' και ακινητοποιημένα περιπολικά οχήματα δεν μπορούμε να εργαστούμε», τονίζουν οι συνδικαλιστές αστυνομικοί και καλούν το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την φυσική ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. «να επιληφθούν άμεσα και να λύσουν αυτό το σοβαρότατο πρόβλημα, το οποίο επηρεάζει την απόδοσή μας στην ασφάλεια του πολίτη και την καταπολέμηση της εγκληματικότητας».

Κατα τα αλλα, ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ .. "δεν έχουμε" απο τους προοδευτικούς...