Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

ΔΕΙΤΕ ΠΟΣΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΞΕΝΙΟΣ ΔΕΝΔΙΑΣ!!!

Ο  Ξένιος Δένδιας λέει, η χώρα είναι γεμάτη με καλάσνικοφ, ο Παπαδακης τον ρωτάει, πως μπήκαν αυτά και ο γελοίος απαντάει πως έχει η Ελλάδα ατέλειωτα σύνορα και ακτογραμμές!!! 
Η Ιαπωνία έχει 34 φορές μεγαλύτερες ακτογραμμές αλλά δεν υπάρχει ούτε ένα καλάσνικοφ στην χώρα. Τα καλάσνικοφ μπήκαν γιατί κατάργησαν οι προδότες από το 90 πάνω από 1500 συνοριακά φυλάκια και φυσικά ο νόμος χαϊδεύει την κατοχή πολεμικών όπλων. 

Ακόμα πλημμέλημα έχει ο Δένδιας και ο Ρουπακιώτης την κατοχή πολεμικών όπλων ενώ θα έπρεπε να είναι ιδιώνυμο κακούργημα με ποινή τα ισόβια ακόμα και για την κατοχή και μόνο. Αλλά άμα είναι μαλάκας τι να συζητάμε τώρα....


Εφόσον  λοιπόν η χώρα μας είναι γεμάτη με καλάσνικοφ όπως παραδέχεται αυτός o καρνάβαλος ΠΡΟ-ΠΟ ο οποίος παραδέχεται επίσης πως δεν μπορεί να κάνει τίποτα ουσιαστικό επ'αυτού και προφανώς αυτά τα καλάσνικοφ δεν είναι σε χέρια Ελλήνων, μήπως ήλθε η ώρα να ζητήσουμε να εξοπλιστούν ΚΑΙ οι Έλληνες πολίτες με όπλα και η οπλοφορία σε Έλληνες πολίτες να γίνει νόμιμη μη πω και υποχρεωτική;   
Ξένιος Δένδιας: Μου αρέσει να τα ακούω από τη Χρυσή Αυγή γιατί εγώ εκπροσωπώ τη νομιμότητα ενώ εκείνοι είναι ένα μόρφωμα...." Αυτό το όρνιο δηλαδή εκπροσωπεί την νομιμότητα όταν σφάζουν κάθε μέρα γριούλες οι λαθραίοι με τα καλάσνικοφ, όταν δεν τολμάς να κυκλοφορείς στο δρόμο χωρίς να κοιτάς συνεχώς πίσω σου, όταν δεν είσαι ασφαλής κυρίως μέσα στο σπίτι σου και κάνουν και πάρτι οι λαθραίοι και εγχώριοι φονιάδες στις φυλακές και έξω από αυτές!!!!