Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

«Ήρωας» για τους αλβανούς ο κακοποιός Ριζάι Στέλνει φωτογραφίες με ομήρους στην αλβανία


«Ήρωας» για τους αλβανούς ο κακοποιός Ριζάι  Στέλνει φωτογραφίες με ομήρους στην αλβανίαΜισεί την Ελλάδα και τους Έλληνες και είχε πει ότι θα ξαναποδράσει... αλβανικές σημαίες και καπέλα του πήγαινε η μάνα του στην φυλακή!

Φωτογραφίες με τους 6 σωφρονιστικούς υπάλληλους που κρατάει ομήρους ο περιβόητος αλβανός κακοποιός Αλκετ Ριζάι δημοσίευσαν πριν από λίγο τα αλβανικά ΜΜΕ. 

Σε μία άνευ προηγουμένου επίδειξη ανθελληνισμού ο αλβανικής καταγωγής βαρυποινίτης Αλκέτ Ριζάι ενημερώνει για την εξέγερσή του τις εφημερίδες της πατρίδας του και στέλνει φωτογραφίες δείχνοντας πόσους και ποιους ομήρους κρατά.




Προφανώς ο βαρυποινίτης θέλησε να ικανοποιήσει τα ανθελληνικά πάθη ορισμένων σκοτεινών κύκλων των Τιράνων που έχουν σαν απώτερο σκοπό τους την αποσταθεροποίηση στη χώρα μας.

Τα αλβανικά ΜΜΕ φιλοξενούν δηλώσεις της μητέρας του Ριζάι η οποία δηλώνει πως βρίσκεται στο πλευρό του και τον εμψυχώνει να «φτάσει μέχρι το τέλος». Οι γονείς του Αλκέτ Ριζάι, Ραμίζ και Ντονίκα Ριζάι δηλώσαν πως το παιδί τους «κρατείται όμηρος εδώ και 13 χρόνια από το ελληνικό κράτος το οποίο τον κατηγορεί για πράγματα τα οποία δεν έχει κάνει..(!!)» αναφέρουν τα αλβανικά ΜΜΕ.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του σε αλβανική εφημερίδα για την διπλή δολοφονία που συνέβη στο Περιστέρι της Αθήνας, όταν ο Ριζάι ήταν δραπέτης, είχε πει «Μου τα επιρρίπτουν επειδή είμαι Αλβανός, όπως συμβαίνει και σε πολλούς άλλους (Αλβανούς)». Ενώ είχε δηλώσει πως "οι Έλληνες μου έχουν πάρει τα πιο όμορφα μου χρόνια, γι’αυτό θα βγω και πάλι. Δεν θα σταματήσω, καλύτερα να με σκοτώσουν. Θα πάρω μαζί μου και μια αλβανική σημαία. Θα προτιμήσω καλύτερα να σκοτωθώ, αλλά όμως θα διαλύσω και εκείνους που θα προσπαθήσουν να με σταματήσουν."

Σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει και η μάνα του βαρυποινίτη στην ίδια εφημερίδα, δήλωσε πως είναι υπερήφανη για τον γιο της, ενώ παραδέχθηκε πως κατά την επίσκεψή της στη φυλακή, τον προμήθευσε με μια αλβανική σημαία καθώς και με ένα καπέλο και μια μπλούζα με τα αλβανικά σύμβολα. Κατά δήλωση του Ριζάι ήθελε να κάνει το δωμάτιο όπως την αλβανία, ερυθρόμαυρο. Ενώ δήλωσε πως και η περίφημη Σούλα, η σχέση του Ριζάι φέρει στο λαιμό της τον αλβανικό αετό.

Αυτοί είναι οι "μεταναστες" γείτονες.. που έχουν σπάσει τα  κοντέρ σε όλους τους δείκτες εγκληματικότητας...


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΔΗΣΗ :

Θρίλερ τώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου - Ο Αλκέτ Ριζάι κρατάει ομήρους και απειλεί με χειροβομβίδες και εκρηκτικά να τινάξει στον αέρα τις φυλακές!