Πέμπτη 7 Μαρτίου 2013

"22χρονος Βούλγαρος υπήκοος έκλεβε καμπάνες από ναούς στην Κώ"Εξιχνιάστηκαν τέσσερις (4) κλοπές στην Κω....Δράστης είναι ένας 22χρονος Βούλγαρος, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία.Είχε αφαιρέσει καμπάνες από Ιερούς Ναούς

Εξιχνιάστηκαν χθες (06-03-2013) το απόγευμα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλειδών, τέσσερις περιπτώσεις κλοπών από Ιερούς Ναούς και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 22χρονου υπηκόου Βουλγαρίας.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης σχετικής καταγγελίας και αξιοποίησης πληροφοριών, προσήχθη ο 22χρονος στο Αστυνομικό Τμήμα Ηρακλειδών και εξεταζόμενος ομολόγησε ότι, στις 04-03-2013 αφαίρεσε από Ιερούς Ναούς - ξωκλήσια στις περιοχές Ζια και Μαστιχάρι Κω συνολικά τέσσερις (4) μπρούτζινες καμπάνες.

Οι καμπάνες βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε υπαίθρια θαμνώδη έκταση, στην περιοχή Κέφαλος Κω και αποδόθηκαν στους υπεύθυνους των Ιερών Ναών.

Ο κατηγορούμενος δεν συνελήφθη, λόγω παρέλευσης των χρονικών ορίων του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κω.
πηγη