Σάββατο 16 Μαρτίου 2013

Θρίλερ τώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου - Ο Αλκέτ Ριζάι κρατάει ομήρους και απειλεί με χειροβομβίδες και εκρηκτικά να τινάξει στον αέρα τις φυλακές!

- Συναγερμός τώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου
- Ο αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι εκτός από την χειροβομβίδα υποστηρίζει πως έχει πάνω του 200γρ. εκτηκτικά
- Κρατάει ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και απειλεί για να τον αφήσουν να φύγει
- ΕΚΑΜ σημαδεύουν τώρα τον αλβανό κακοποιό
- Τεράστιος κίνδυνος! Ο Ριζάι φαίνεται να είναι υπό την επήρεια ουσιών


ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ

Σκηνές από ταινία θρίλερ διαδραματίζονται αυτήν την ώρα στις φυλακές Μαλανδρίνου! Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, ο αλβανός κακοποιός Αλκέτ Ριζάι έχει δύο χειροβομβίδες και υποστηρίζει πως είναι ζωσμένος με εκρηκτικά. Κρατάει ομήρους 6 σωφρονιστικούς υπαλλήλους τους οποίους χρησιμοποιεί ως ασπίδα και προσπαθεί να φτάσει σ΄ενα σταθμευμένο αυτοκίνητο που βρίσκεται στην είσοδο των φυλακών.

Ζητάει να τον αφήσουν ελέυθερο αλλιώς απειλεί να τινάξει στον αέρα τις φυλακές.

Σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών περιγράφουν ότι ο Αλκέτ Ριζάι κρατά ομήρους 2 σωφρονιστικούς υπαλλήλους και ότι βρίσκεται μέσα σε θάλαμο. Διαθέτει μαχαίρι και κρατά στο χέρι του κάτι που μοιάζει με χειροβομβίδα. Απειλεί να τινάξει τις φυλακές στον αέρα αν δεν αφεθεί ελεύθερος.

Ήδη στην περιοχή κατευθύνονται ισχυρές αστυνομικές ενώ έχουν κληθεί να παρουσιαστούν στην εργασία τους και οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που βρίσκονταν εκτός υπηρεσίας.

Η κατάσταση είναι πολύ επικίνδυνη καθώς φαίνεται πως ο κακοποιός είναι υπό την επήρεια ουσιών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μία ομάδα ΕΚΑΜ από την Πάτρα είναι ήδη στο σημείο και σημαδεύουν τον Αλκέτ Ριζάι. Στο σημείο μεταβαίνουν τώρα και άλλες δυο ομάδες ΕΚΑΜ από την Αθήνα.