Τρίτη 26 Μαρτίου 2013

Τρίκαλα: ''Παραστρατιωτική οργάνωση αλβανών πίσω από την αιματηρή απόδραση των φυλακών'' - Βίντεο!

Τα λόγια ανήκουν στον δικηγόρο Πέτρο Μαντούβαλο, που έχει αναλάβει την υπεράσπιση των Εξωτερικών Φρουρών στις φυλακές Τρικάλων.

 

Στα Τρίκαλα βρίσκεται ο δικηγόρος Πέτρος Μαντούβαλος, ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση των Εξωτερικών Φρουρών Τρικάλων. Το βράδυ, από τον χώρο των φυλακών, ο κ. Μαντούβαλος παραχώρησε συνέντευξη στο trikalaola.gr και οι δηλώσεις του, αναμένεται να προκαλέσουν αντιδράσεις.

Ο Υπουργός κ. Ρουπακιώτης, σε δηλώσεις που είχε κάνει στα ΜΜΕ το περασμένο Σάββατο, είχε χαρακτηρίσει την επιχείρηση απόδρασης ως καταδρομική. Ο κ. Μαντούβαλος είπε πως επρόκειτο για παραστρατιωτική αλλοδαπή οργάνωση, η οποία έδρασε σε Ελληνικό έδαφος και τα μέλη της βρίσκονται στην Ελληνική Επικράτεια, δρουν ανεξέλεγκτα και κανείς δεν ξέρει που θα χτυπήσουν την επόμενη στιγμή.
Ακόμη, τόνισε την ανάγκη λήψης πρόσθετων μέτρων ασφαλείας, ειδικά στις σκοπιές, οι οποίες είναι φτιαγμένες από τσίγκο! Στο ερώτημα αν υπήρξε συγχρονισμένη επίθεση από μέσα προς τα έξω και από έξω προς τα μέσα και αν υπήρξαν κρατούμενοι που ανέβηκαν στην ταράτσα και ήταν οπλισμένοι, ο κ. Μαντούβαλος άφησε σαφή υπονοούμενα πως υπάρχουν σημάδια της εσωτερικής επίθεσης.

Οπως βλέπετε, αυτό που φωνάζαμε καιρό τώρα  για "χτίσιμο" αλβανικών παραστρατιωτικών οργανώσεων που θα δρούν στην Ελλάδα.. συμβαίνει! Αλβανοί συγκροτημένοι σε ομάδες, οπλισμένοι με καλάσνικωφ, δρουν εντός της ελληνικής επικράτειας. Ο Υπουργός προστασίας του πολίτη δεν έχει πάρει χαμπάρι τίποτα..