Τρίτη 19 Μαρτίου 2013

ΓΕΜΙΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ ΟΙ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ»



METANASTESΚαι πάλι γεμάτο με… κατορθώματα (ληστείες, κλοπές, εμπόριο ναρκωτικών κ.τ.λ.) των «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών», είναι το αστυνομικό δελτίο των ημερών. Θα αναφέρουμε δυο-τρία περιστατικά για να πάρετε μια γεύση:

1ο Περιστατικό: Στην Πάτρα, περισσότερα από τρία κιλά χασίς και 50 γραμμάρια κοκαϊνη βρέθηκαν από αστυνομικούς στην κατοχή ενός 32χρονου «κατατρεγμένου κ.τ.λ.» από την Αλβανία. Μάλιστα, τον τσάκωσαν επ’ αυτοφώρω να πουλάει πέντε γραμμάρια κοκαϊνη σε 22χρονο ομοεθνή του.

2ο Περιστατικό: Στη Θεσσαλονίκη, συνελήφθησαν 5 «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Αλβανία, οι οποίοι από τον περασμένο Οκτώβριο είχαν διαπράξει σαράντα τρεις (43!!!) κλοπές φορτηγών, μοτοσικλετών και εμπορευμάτων μεγάλης αξίας. Απ’ αυτές, οι 11 αφορούσαν φορτηγά γεμάτα με εμπορεύματα (τα οποία μετέφεραν στην Αλβανία και τα πουλούσαν) και οι υπόλοιπες 32 αφορούσαν μοτοσυκλέτες, τις οποίες αφού τις αποσυναρμολογούσαν πουλούσαν τα ανταλλακτικά.

3ο Περιστατικό: Στη Θήρα (Σαντορίνη), συνελήφθησαν δύο «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», από την Αλβανία, ένας 14χρονος και μία 19χρονη, διότι ο ανήλικος βούτηξε από οικία χρυσά κοσμήματα, τα οποία στην συνέχεια παρέδωσε στην 19χρονη συγγενή του, η οποία με τη σειρά της τα πούλησε σε ενεχυροδανειστήριο.

Να τους χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι», εσωτερικού και εξωτερικού!