Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΗΔΗ 25 ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΙ ΕΝΑ ΘΗΡΙΩΔΕΣ "ΥΠΕΡ - ΤΖΑΜΙ" ΣΤΟ ΜΟΣΧΑΤΟ!!! ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΟ;;;
"Μόλις" 1800 τετραγωνικά μέτρα (!!!) έχουν στη διάθεσή τους οι μουσουλμάνοι στο Μοσχάτο για να προσευχηθούν! Είπατε τίποτα...;
 
Αρκετά πια με την κοροϊδία των "προοδευτικών", "ανθρωπιστών" και λοιπών πρακτορίσκων, αραβικών και μη χωρών! ΤΖΑΜΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΦΘΟΝΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ!!!

Δεν τα λέμε εμείς οι...κακοί ρατσιστές που μισούμε τους καλοκάγαθους και πολιτισμένους ισλαμιστές, αλλά η "προοδευτική" Ελευθεροτυπία:

 

 

*Αυτή τη στιγμή, στην ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας, υπάρχουν 26 οργανωμένα τζαμιά (αραβικά και ασιατικά) και περίπου άλλοι 30 χώροι που προσφέρονται για καθημερινή προσευχή των μουσουλμάνων μεταναστών και είναι λιγότερο έως καθόλου οργανωμένοι.
Κάποιοι από αυτούς συντηρούνται από εράνους που γίνονται μεταξύ των μελών της κοινότητας, κάποιοι -η πλειονότητα- από την Ενωση Μουσουλμάνων Ελλάδος και άλλους συνδέσμους και κάποιοι από ιδιώτες.

 
*Βέβαια, υπάρχει και τζαμί σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών για τους μουσουλμάνους πελάτες του, αλλά και ένας χώρος στη Θεολογική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών για τους αλλόθρησκους φοιτητές της πόλης.

 
Οι 40 ιμάμηδες
Τέσσερις από τους οργανωμένους χώρους λατρείας στην Αθήνα συντηρούνται από την κοινότητα των Πακιστανών, δέκα από την κοινότητα των Μπαγκλαντεσιανών και άλλοι δέκα από την κοινότητα των Αράβων, στους οποίους, όμως, μπορούν να συγκεντρώνονται μουσουλμάνοι ανεξαρτήτως εθνικής ταυτότητας.

 
*Το πιο οργανωμένο τζαμί δημιουργήθηκε πρόσφατα στο Μοσχάτο με χρήματα σαουδάραβα επιχειρηματία. Το διαχειρίζεται το Ελληνοαραβικό Μορφωτικό Κέντρο.
ΜΕ ΒΑΣΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΝΕΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟ;;;

 
Δεν τους φτάνουν τα δεκάδες διάσπαρτα τζαμιά σε ολόκληρο το Λεκανοπέδιο, καθώς και το ΘΗΡΙΟ στο Μοσχάτο;;;
Μήπως "ευαισθητούληδες", ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ οι λόγοι που θέλετε τέμενος στο κέντρο της Αθήνας;;;

 
- Μήπως για να νομιμοποιήσετε οριστικά τους παράνομους μετανάστες, αναγνωρίζοντας (!!!) ουσιαστικά μουσουλμανική μειονότητα στην ελληνική πρωτεύουσα;;;

 
- Μήπως για να γκετοποιήσετε την περιοχή και να διώξετε οριστικά και τους λίγους εναπομείνατες Έλληνες κατοίκους της;;;

 
- Μήπως για να βρουν "νόμιμο" χώρο για το παρεμπόριο, την πορνεία, τα ναρκωτικά και τις άλλες ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ που επιδίδονται οι "κακόμοιροι μετανάστες";;;

 
- Μήπως, τελικά, για να υπάρχει ΘΥΛΑΚΑΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ πρακτορίσκων και άλλων "περίεργων" ατόμων, που θα "δρουν" ανάλογα με τις συνθήκες;;;

 
Πάντως, όπως ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ, δεν είναι ο λόγος πως τάχα "δεν έχουν πού να προσευχηθούν"! Αυτά είναι παραμύθια για αφελείς!