Δευτέρα 11 Μαρτίου 2013

Μπαγκλαντεσιανοί λαθρομετανάστες απήγαγαν, σκότωσαν και έθαψαν ομοεθνή τους στην Ηλεία


Μπαγκλαντεσιανοί απήγαγαν, σκότωσαν και έθαψαν ομοεθνή τους στην ΗλείαΤο κύμα της εγκληματικότητας στην Ελλάδα από τους λαθρομετανάστες συνεχίζεται και διαρκώς διογκώνεται.

Στο φως ήρθε μια άγνωστη υπόθεση, ένα έγκλημα με θύμα έναν 40χρονο Μπαγκλαντεσιανό, από το τμήμα ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης που έχει διαδραματιστεί στην Ηλεία πριν από 15 ημέρες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αφορμή για την αποκάλυψη του εγκλήματος , στάθηκε ένα επεισόδιο μεταξύ λαθρομεταναστών από το Μπαγκλαντές στην συμπρωτεύουσα. Εκεί οι εμπλεκόμενοι σε αυτό κλήθηκαν να εξηγήσουν γιατί υπήρξε η συμπλοκή και έτσι αποκαλύφθηκε το μακάβριο μυστικό, που βρισκόταν θαμμένο κοντά σε γνωστό εργοστάσιο στην Ανδραβίδα.

Στην προανάκριση για τη συμπλοκή των Μπαγκλαντεσιανών στη Θεσσαλονίκη υπήρξαν μαρτυρίες που ανέφεραν πως για ότι έγινε αφορμή ήταν η απαγωγή και δολοφονία του συγκεκριμένου ανθρώπου.

Ο δράστης, μέλος μιας σπείρας Μπαγκλαντεσιανών, μίλησε στην Αστυνομία και έτσι την Κυριακή άνδρες από το τμήμα ανθρωποκτονιών της Θεσσαλονίκης, έφτασαν στην Ηλεία και οδήγησαν τον δράστη να τους υποδείξει το σημείο, που ήταν θαμμένος, παρουσία Εισαγγελικών Αρχών και Ιατροδικαστή. Το πτώμα βρέθηκε και επιβεβαιώθηκε πλήρως η υπόθεση.  

Τα μέλη της σπείρας φέρονται να απήγαγαν το θύμα, να ζήτησαν από τον αδερφό του στο Μπαγκλαντές το ποσό των 2.000 ευρώ για να τον ελευθερώσουν, κάτι που δεν έγινε και τελικά τον σκότωσαν.

Να θυμίσουμε πως τον περασμένο Σεπτέμβριο μια ανάλογη υπόθεση είχε έρθει στο φως όταν στην Αθήνα είχαν συλληφθεί μέλη σπείρας Πακιστανών που είχαν βασανίσει και σκοτώσει ομοεθνή τους, τον οποίο και έθαψαν στην περιοχή της Πηνείας.

Σε μια περίοδο αυξημένης εγκληματικότητας λαθρομεταναστών η ελληνική αστυνομία κατ΄εντολή Δένδια, ψάχνει να βρει "ρατσιστικά εγκλήματα" ή μάλλον καλύτερα να τα δημιουργήσει από το πουθενά με 200 και πλέον αστυνομικούς οι οποίοι εγκατέλεψαν το πεδίο δράσης τους για να ασχοληθούν σε μια νεφελώδους και άνευ αντικειμένου λειτουργίας υπηρεσία την λεγόμενη ‘’αντιρατσιστική αστυνομία’’.