Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Δραπέτης των Τρικάλων ο αλβανός δολοφόνος της 25χρονης

Επιβεβαιώθηκαν οι υποψίες της ΕΛΑΣ ότι οι καταζητούμενοι και δολοφόνοι της 25χρονης στην Κόρινθο είναι οι αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων. 


Όπως ανακοινώθηκε πριν από λίγο, ένας από τους 8 επικίνδυνους δραπέτες από τις φυλακές Τρικάλων θεωρείται βέβαιο ότι συμμετείχε στην ανταλλαγή πυροβολισμών στην Κόρινθο. Ταυτοποιήθηκε αποτύπωμά του στο εστιατόριο που λήστεψαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι οι αστυνομικοί εντόπισαν το τζιπ που έκλεψαν οι οπλοφόροι από τον ιδιοκτήτη του εστιατορίου, σε αγροτική περιοχή στον Σολομό Κορινθίας.


Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του ενός από τους δράστες που συμμετείχαν στην αιματηρή συμπλοκή στα Ισθμια. Πρόκειται για τον KOLA ή KOLIA ή GOLIA ή MARKO (Ον) MARIAN ή EDUART ή MARJAN ή ZAN ή JAN του PASHKO ή FROK και της MARTA ή MARTE ή MARI ή MARTHA, ο οποίος γεννήθηκε το 1977 στην Αλβανία και είχε δραπετεύσει μαζί με δέκα ακόμα από τις φυλακές Τρικάλων.

- Ο κακοποιός είχε πρωταγωνιστήσει και σε άλλη αιματηρή συμπλοκή το 2010 στο Βύρωνα με θύμα έναν 25χρονο





Το τζιπ δεν βρέθηκε καμμένο και σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των αξιωματικών της ΕΛ ΑΣ , οι οπλοφόροι δεν ρίσκαραν να προμηθευτούν καύσιμα από πρατήριο της περιοχής και έτσι το εγκατέλειψαν. Μέχρι αυτή την ώρα δεν έχει δηλωθεί κλοπή ιχ στην περιοχή και επομένως είναι ισχυρή η πιθανότητα, να προσπαθούν να διαφύγουν πεζοί.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ :

25χρονη Ελληνίδα νεκρή από σφαίρες αλλοδαπών ληστών στην Κόρινθο - Με αυτό το αυτοκίνητο ξέφυγαν από τους αστυνομικούς (ΦΩΤΟ και VIDEO)