Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013

Κι άλλο έγκλημα στη Φθιώτιδα! Χτύπησαν ηλικιωμένη μέχρι θανάτου! Αναζητούνται αλλοδαποί εργάτες

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι της Φθιώτιδας, καθώς είναι η δεύτερη ηλικιωμένη γυναίκα που δέχεται δολοφονική επίθεση ληστών μέσα στο σπίτι της, σε διάστημα τεσσάρων ημερών!


Η 78χρονη γυναίκα βρέθηκε δεμένη πισθάγκωνα, φιμωμένη και σκεπασμένη σε ένα κρεβάτι του σπιτιού της, πολύ κοντά στη πλατεία του Μώλου Φθιώτιδας.

Ζούσε μόνη της, καθώς είχε πεθάνει ο άντρας της και δεν είχαν αποκτήσει παιδιά. Μοναδικό της στήριγμα ήταν κάποιοι γείτονες και ανίψια της, που όμως δεν ζουν στο Μώλο.

Κάθε πρωί την συναντούσε ένας γείτονας της, που περνούσε από το σπίτι της. Σήμερα το πρωί δεν την είδε, πίστεψε πως είχε κοιμηθεί, της έριξε μέσα στην αυλή 4 πορτοκάλια και έφυγε για τη δουλειά του.
Όταν επέστρεψε είδε πως δεν είχε πάρει κανείς τα πορτοκάλια και ανησύχησε.
Φώναξε ακόμη έναν γείτονά τους και παρουσία της αστυνομίας άνοιξαν το σπίτι για να βρεθούν μπροστά σε ένα φρικτό σκηνικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες οι δράστες παραβίασαν ένα μικρό παράθυρο και μπήκαν στο πλινθόκτιστο παλιό σπίτι.
Οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι άνω κάτω, γεγονός που προδίδει ότι οι δράστες αναζητούσαν χρήματα, που πίστευαν ότι είχε η 78χρονη...

Η αστυνομία άρχισε να ερευνά κάποιους αλλοδαπούς, τους οποίους, σύμφωνα με τους γείτονες, η ηλικιωμένη γυναίκα χρησιμοποιούσε σε αγροτικές εργασίες...

Όλα αυτά, πριν προλάβουν να στεγνώσουν τα δάκρυα, για μια άλλη ηλικιωμένη γυναίκα, που οι ληστές έδεσαν με Χριστουγεννιάτικα λαμπάκια και σκότωσαν, στην Τραγάνα της Αταλάντης.

Πηγη Newsit.gr